- Makaleler
- 14
Bizim için önemli.Yani benim için önemli değil ama yine de sağ olun hocam.![]()
Bizim için önemli.Yani benim için önemli değil ama yine de sağ olun hocam.![]()
Güncelledikten sonra bana haber verirsiniz o zaman.Bizim için önemli.olabildiğince doğru bilgi vermeliyiz.
![]()
Bir sürü kaliteli adam vardı, bir gün bi' baktım çoğu hesabını kapatmış mı silmiş mi, böyle rastgele rakamlı kullanıcı adlarıyla duruyor yazdıkları şeyler.Technopat, oturmuş kitle olarak bence çok da iç açıcı insanlardan oluşmuyor. Burası şu an, sürekli göze çarpan üyeler açısından daha iyi bir durumda. Şahsen sadece burada takılıyorum ama ara sıra üye olmamama rağmen hesapsız şekilde açıp bakıyorum, nasıl şeyler dönüyor diye. Buradan erken ayrılanlar oldu; görmeye alıştığım, sonra giden çok kişi oldu.
Bu forumda hiç moderatör üye kavgası olmuyor, daha bir kere bile rast gelmedim. Öbür site de her hafta ayrı bir kıyamet kopuyordu. Burada kendi arasında tartışan kavga eden de yok. Aktif üye sayısından daha önemlisi kavga ve gürültüden uzak.
Oluyor.Bu forumda hiç moderatör üye kavgası olmuyor, daha bir kere bile rast gelmedim. Öbür site de her hafta ayrı bir kıyamet kopuyordu. Burada kendi arasında tartışan kavga eden de yok. Aktif üye sayısından daha önemlisi kavga ve gürültüden uzak.