Techolay Sosyal çok iyi durumda

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aakons
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 51
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    forum iyi
Yenilikler devam edecek. @Barış elinden geleni yapıyor, şahidim. Fiziksel sunucuya geçilmesinin de çok avantajı oldu. Techolay'ın hem hız hem de güvenlik konusunda çalışmaları devam edecek.

Her şey yolunda giderse, Linux konusuna da el atacağız. Yakın bir gelecekte Linux konularında @Recep Baltaş'ın misafiri olacağım.

Bu forum daha modern geliyor.
Technopat, oturmuş kitle olarak bence çok da iç açıcı insanlardan oluşmuyor. Burası şu an, sürekli göze çarpan üyeler açısından daha iyi bir durumda. Şahsen sadece burada takılıyorum ama ara sıra üye olmamama rağmen hesapsız şekilde açıp bakıyorum, nasıl şeyler dönüyor diye. Buradan erken ayrılanlar oldu; görmeye alıştığım, sonra giden çok kişi oldu.

Ayda yılda bir kez giriyorum işim düşerse.

Üyeler çoğunlukla sıkıntılı. Malum olayda "get a j0b" denilecek kadar işsizlerdi.

@Aakons cihazınız Android. Ancak Linux olarak görünüyor. Hazır konu Techolay Sosyal'in yenilikleri iken de bu durumu düzelteceğimin bilgisini vereyim. Aslında düzeltmiştim ancak ne yazık ki çalışmamış. Sebebini az çok tahmin ediyorum.

Yani benim için önemli değil ama yine de sağ olun hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…