Techolay Sosyal çok iyi durumda

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aakons
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 51
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    forum iyi

Hocam ben de bir moderatöre dislike attım diye 1 ay emoji banı yedim. Ondan beri soğudum burada hesabım vardı artık buraya geçtim

Yani ufak bi' düzelmede konu açıp forum çok iyi durumda demenin anlamı yok diye düşünüyorum. Daha bugün 15 dakika süren kopmalar ve yavaşlamalar yaşadım. Ne zaman ki bu sorunlar gerçekten çok azalır, ondan sonra forum iyi seviyede diyebiliriz. Fakat şu durumda neredeyse her gün hala yavaşlamalar ve kopmalar yaşıyorum.

Az önce uzun bir rehber hazırladım. Kopma ve yavaşlama olmadı. Arada bir yavaşlama oluyor ama normal diye düşünüyorum Ayrıca ufak bir düzelmede açmadım bu konuyu. Yaklaşık 1 yıllık gelişmenin çok iyi olduğunu söyledim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet bugün yavaşlamalar oldu.

Hosting firması bunu doğrulamayabilir ama ben açıkçası saldırı olduğunu düşünüyorum. Sizin de görebildiğiniz çevrimiçi ziyaretçiler yükselmişti. Ben bu konu ile ilgili çalışma yapıp yönetime sunmayı planlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…