tear

Üstün
Makaleler
34
Yanılmıyorsam yaklaşık 2 haftadır aynı sorunu yaşıyorum, bazen site Cloudflare hatası veriyor bazen ise aşağıda olduğu gibi geç yükleniyor.

IMG_2345.webp

Özellikle bir profile veya konuya girerken uzun süre bekletiyor, şu konuyu açarken bile uğraştırdı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sorun sizin internet bağlantınızda "Safari can't open the page because the network connection was lost." demiş. Bu "Safari, internet bağlantınızın olmadığı için sayfayı açamıyor." diyor. Yani sorun internet bağlantınızda.

Hocam sorun sizin internet bağlantınızda "Safari can't open the page because the network connection was lost." demiş. Bu "Safari, internet bağlantınızın olmadığı için sayfayı açamıyor." diyor. Yani sorun internet bağlantınızda.
Onu okuyabiliyorum zaten hocam farklı bir foruma girerken bu sorunla karşılaşmıyorum.

@tear Hocam bazen internet bağlantınızda (Özellikle WI-FI) kısa süreliğine kopukluk olabiliyor. Ben de WI-FI'a bağlanıp sayfayı yeniledim az önce, benim de WI-FI bağlantım gidip geliyor bazen. Ondan dolayı bende de aynı hatayı Firefox verdi.

Sorun hala devam etmekte bende hangi cihazdan girersem handi tarayiciyi kullanirsam kullanayım erisim sorunu yasiyorum.

@Recep Baltaş @Barış

Bunun bir çözümü var mi hocam?