Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 30 Ocak 2025
- Makaleler
- 14
Rapor gönderebilir misiniz, kontrol edelim.Hocam şuna değinmek istiyorum. Bu mesajı iPad(iPadOS26) üzerinden yazıyorum. Kenarda iPadOS yerine macOS yazıyor.
Lulz
Uzman
iPadOS ile macOS birbirine o kadar yaklaştı ki ben eklentiyi bir tık haklı buldum.Hocam şuna değinmek istiyorum. Bu mesajı iPad(iPadOS26) üzerinden yazıyorum. Kenarda iPadOS yerine macOS yazıyor.
- Makaleler
- 14
Apple bizi zaten ayrı yoruyor bizi. Geri bildirim ve rapor toplamasaydık, iOS 26 sürümü iOS 19 olarak algılanırdı.iPadOS ile macOS birbirine o kadar yaklaştı ki ben eklentiyi bir tık haklı buldum.![]()
Eklentinin hâlen eksik olduğu konular var, onları da halledeceğiz.
Kontroller yaptık. Maalesef iPad, macOS ile tamamen aynı şekilde istek başıkları gönderiyor. Yine Apple eksikliği.Hocam şuna değinmek istiyorum. Bu mesajı iPad(iPadOS26) üzerinden yazıyorum. Kenarda iPadOS yerine macOS yazıyor.
@XEfe.Bey yaptığımız kontroller sonucunda Windows Phone'da IE kullanıldığını ve gönderdiğin raporun IE ile uyuştuğunu öğrendik. Bir sonraki güncellemede Windows Phone 8 + Internet Explorer 11 Mobile olarak algılanacaktır.
Windows Phone desteği iyileştirildi:
Son düzenleme:
- Makaleler
- 14
Tespit edilebileceği daha attığınız fotoğraftan belli. Tahmini olarak 2 veya 3 hafta sonra Techolay cihazınızı tanıyacak.
Rapor için teşekkürler.
CanPatrioTic
Yetkin
En son Xbox Series X üzerinden denemiştim fakat çözüm bulunamamıştı. Tekrar deneyelim bakalımKullandığım tarayıcı tespit edilemiyor, nasıl rapor gönderebilirim?
- Makaleler
- 14
Gerekli dizeyi sağlamıyor ise yapabileceğimiz bir şey yok. :/En son Xbox Series X üzerinden denemiştim fakat çözüm bulunamamıştı. Tekrar deneyelim bakalım![]()
Bu cihazın işletim sistemi adı nedir?
Son düzenleme:
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Horizon olması gerekiyor.
- Makaleler
- 14
Yazılm sürümünü kontrol edebildiğin bir sayfa varsa paylaşabilir misin? Raporda "6.0.3.28.8" şeklinde değer gördüm. Doğrulamak istiyorum.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-