Dosya Ekleri

• 1768495729915.webp
    1768495729915.webp
    114,7 KB · Görüntüleme: 62
Apple bizi zaten ayrı yoruyor bizi. Geri bildirim ve rapor toplamasaydık, iOS 26 sürümü iOS 19 olarak algılanırdı. 😃 İnsanlar da eklenti geliştirmek basit sansın.

Eklentinin hâlen eksik olduğu konular var, onları da halledeceğiz. 🙏

Kontroller yaptık. Maalesef iPad, macOS ile tamamen aynı şekilde istek başıkları gönderiyor. Yine Apple eksikliği.

@XEfe.Bey yaptığımız kontroller sonucunda Windows Phone'da IE kullanıldığını ve gönderdiğin raporun IE ile uyuştuğunu öğrendik. Bir sonraki güncellemede Windows Phone 8 + Internet Explorer 11 Mobile olarak algılanacaktır. 🙏

Windows Phone desteği iyileştirildi:

Eki Görüntüle 218485
Hasan abi benim 625'in uygulama kilidi açılmış, güncellenmiş tarayıcısı-sistemi falan. Techolay, YouTube sorunsuz sıkıntı yok. İyileştirme olduysa oradan da girerim. Senin gibi sempatik bir abiden aldım gerçekten inanılmaz telefon.

Hasan abi benim 625'in uygulama kilidi açılmış, güncellenmiş tarayıcısı-sistemi falan. Techolay, YouTube sorunsuz sıkıntı yok. İyileştirme olduysa oradan da girerim. Senin gibi sempatik bir abiden aldım gerçekten inanılmaz telefon.
Nokia Lumia mı? Muhtemelen Techolay'daki sistem onu şu anda doğru test etmez. Rapor sayfasından doğru tespit edilip edilmediğine bakabilir misin? 🙏

Floorp browser eklenebilir. Site firefox olarak görüyor. Gnome Web Browser, sosyalde WebKit olarak görüyor.