Techolay Sosyal kullanıcıları NVIDIA mı yoksa AMD mi tercih ediyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan volvoseverim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 97
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
Ekran kartı kısmında evet AMD'nin sorunları var fakat gidip Sapphire alırsanız tabii sorun çıkar, ben de 3 defa Sapphire kullandım ve AMD kötü diyenleri anlıyorum, bence ASUS veya PowerColor'a şans vermek gerek.

Şu an Sapphire kart kullanıyorum bakımlarınıd shi yaptırmadım ama ne kadar zorlarsam zorlayayım bir sıkıntı çıkartmadı hocam.

Acaba sizin kullandığınız kartttamı sıkıntı vardı?

Ben Hep Nvidia kullanıdm ve devam ederim. Sadece yazılımsal stabilitesinden değil, aynı zamanda iş programları ile çok büyük bir uyum içerisinde olmasından dolayı tercih ediyorum. Özellikle Solidworks'de komplike tasarımların montaj- demontaj animasyonunun renderında çok işe yarıyor.

İşlemci olarak AMD Ryzen tercih ediyorum. Ryzen 5 7600 kullanıyorum ve memnunum. Fakat ekran kartı konusunda AMD tercih etmem. NVIDIA RTX 3070 kullanıyorum.

Yani kısaca tercihim şu şekilde: Ryzen + NVIDIA.

Hangisi ucuz ve stabil ise onunla devam ediyorum NVIDIA bende her zaman stabil devam ettiği için ve kayıt, fg, DLSS 3, RT vs olduğu için yazılım donanıma göre ağır basıyor o yüzden Intel+NVIDIA devam ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…