Techolay Sosyal Mayıs 2026 Güncellemesi

Mini profilin istatistik tasarımı değiştirildi
Selector şöyle yapılsa sondaki de es geçilir.

Kod:
.memberTooltip-info .memberTooltip-stats .pairJustifier>.pairs:not(:nth-child(4n),:last-child)::after

Çözüm mesajlarının görünürlüğü artırıldı
Sola eklenip var olan elementlerin yerini bozmak yerine diğer tarafa konulsa daha iyi olmaz mı? Mesela etiketle butonu teknik olarak diğerlerinin yerini bozuyor ama her yerde olması ve kendi mesajınıza ifade bırakamamanız yüzünden cuk oturuyor. XenForo'nun yeni mesaj zımbırtısı da örnek verilebilir.

Profile tıkladığımızda gözüken istatistiklerin eski görünümü daha iyiydi şahsi fikrimce.
Sıkış tıkıştı. Bazısı geniş, bazısı dardı. Gerçi yenisi de çok yer kaplıyor. İkincisini tercih ederdim.

Görsel olarak hoş dursa da kodu çok zorlama yazılmış. Her şeye important çakılmış. Mesela float'un varsayılan (initial) değeri zaten none. None yapılmış, yetmemiş important denmiş. Aynı şekilde background ve box-shadow da var, varsayılan değer important ile eklemiş. Benim tarayıcımda ve ekranımda important'lar hiçbir işe yaramıyor.
XenForo'da memberTooltip-separator varken ekstra bir şeyler eklenmiş.
Şekil şemal kontrolü için height eklenmiş. Üstüne hem elementlerde hem de container'da hem margin hem padding var. Sosyal mesafeye dikkat ediyorlar.

Kodlarken hiç AI kullandınız mı?
Web geliştirmede kullanmayan ya enayidir ya da yalan söylüyordur. Sırf kod yazarken projeyi anlayıp yaptığı tamamlama önerileri bile yeter. Kaldı ki onlarca satır şey isteyip sağını solunu değiştirmek daha kısa sürüyor.

Güzel sözleriniz için çok teşekkürler. Bu süreçte sizin de yardımlarınız ve özellikle kimi zaman sabrınız çok değerliydi. Ayrıca bana bu fırsatı sunduğunuz için ben teşekkür ederim. Sosyale ve tüm üyelere hayırlı olsun.

Giriş serisi mantıksız olmuş. Benim gibi hayatsızlar otomatik script ile sınırsız günlük seri elde edebilir. Ya da en ucuzundan VDS alıp orada 24 saatte bir Refresh atan script çalıştırırım. Çok yol var.

Kesinlikle, ben de kullanıyorum hep. Kullandığım için çok tanıdık geldi zaten, AI hep benzer tasarımlar yapıyor webde.

Modern tasarım yap deyince glow efekti, blur ekliyor her tarafa

Elinize sağlık fakat 365 gün giriş serisinin rozetinde mantıksızlık mevcut bence. 365 gün girip rozeti aldıktan sonra 366. gün girmeyip 367. gün girince rozetin kaybolması pek mantıklı gelmedi. Rozet alınmış, o sürece kadar seri bozulmamışsa o hakkın elden alınması tekrar düşünülmeli bence. İyi çalışmalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…