Admin telefon ile fotoğraf çektiğinde görsel yüklerken paylaştığım zaman görsel yan dönüyor; ona da bir el atarsanız tüm güncellemeler için emeği geçenlere teşekkürler. İyi ki bu site kurulmuş, vakit geçirmek güzel.

@Barış selam abi, nasılsınız? Abi bir şey anlamadım, onu soracağım. “Artık, yazılım ekleme yetkisine sahip hesaplar son 6 aydır hiçbir konuda mesaj yazmadıysa, yetkisi alınıp eklenen yazılımlar ‘Techolay’ hesabına devredilecek.”

Bu ne anlama geliyor abi? Barış abi, cevap verebilir misiniz? Yine de elinize sağlık abi.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Hasan Merkit selam, nasılsınız? Benim anlamadığım bir şeyi soracağım. “Artık, yazılım ekleme yetkisine sahip hesaplar son 6 aydır hiçbir konuda mesaj yazmadıysa, yetkisi alınıp eklenen yazılımlar ‘Techolay’ hesabına devredilecek.” Bu ne anlama geliyor? Ben tam olarak anlayamadım.

Benim gibi mazoşist rehberler hazırlayanlar için birkaç öneride bulunacağım. O "metin yazma" kısmında birkaç şey çok canımı sıkıyor.
Sıradaki güncellemede harika olur. Yakın zamanda öneri spamlamaya başlarım 🫡

@Hasan Merkit selam, nasılsınız? Benim anlamadığım bir şeyi soracağım. “Artık, yazılım ekleme yetkisine sahip hesaplar son 6 aydır hiçbir konuda mesaj yazmadıysa, yetkisi alınıp eklenen yazılımlar ‘Techolay’ hesabına devredilecek.” Bu ne anlama geliyor? Ben tam olarak anlayamadım.

İndir sayfasına yazılım ekledikten sonra 6 ay boyunca yazılımı güncellemeyen ve hiçbir konuda mesaj yazmayan, (bir nevi foruma uğramayan) kullanıcıların eklediği uygulamalar, Techolay kullanıcısına ait görünecek.

Bunun yerine:
1.webp

Bunu göreceğiz:
2.webp

İndir sayfasına yazılım ekledikten sonra 6 ay boyunca yazılımı güncellemeyen ve hiçbir konuda mesaj yazmayan, (bir nevi foruma uğramayan) kullanıcıların eklediği uygulamalar, Techolay kullanıcısına ait görünecek.

Bunun yerine:
Eki Görüntüle 195819

Bunu göreceğiz:
Eki Görüntüle 195822

Ben anlamaya çalışıyorum abi. Ben yazılım eklersem ve 6 ay boyunca yazılımı güncellemeyip ve hiçbir konuda mesaj yazmazsam Techolay kullanıcısına ait görünecek. Doğru mu? Peki hesabıma bir şey olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör: