Uygulamalar, ekleyen kullanıcı tarafından değil yönetici tarafından güncellenmeye devam etti. Forum ile alakası kalmamış kullanıcılarda görünmesi pek mantıklı değil idi. Artık ilgilenmeyen kullanıcılardan çıkması daha doğru oldu.

Ara vermiş kullanıcı için saçma bir yenilik. Foruma sınav yüzünden ara verenler var @Winner gibi. @Testo Unit o da geçen yıl vermişti. Kullanıcı geri geldiğinde bu düzeltilecek mi? Yazılım şeyinden pek anlamam, hiç denemedim o yüzden ayrıntılı bilgim yok, sorum saçmaysa bu yüzdendir.

Bunun için özel konu mu açmam lazım bilmiyorum ama kısaca problemi yazayım. Atıyorum bir konunun içerisindeyken Android telefonlarda yüksek ihtimal IOS'tan da böyledir ama her neyse geri butonuna bastığımızda önceki sayfaya dönmüyor direk anasayfaya dönüyor mesela ben sıcak indirimlerdeyim diyeyim oraya dönmüyor en başa dönüyor. Aşırı rahatsız edici bir şey bence. Düzeltebilirseniz iyi olur.

Bu sorunun rafa kalkalı bayağı oluyor, ara ara gelen büyük saldırılar için anlık kurallar giriliyor zaten.
Özel değilse sunucunuzun nasıl bir sistem olduğunu söyler misiniz? Merak ediyorum da. Sunucuyu kendiniz yapmışsınız sanırım. Dediğim gibi özel değilse paylaşır mısınız? @Hasan Merkit hocam sizin bilginiz var mı bu konuda?