Makaleler
104
Yer
İstanbul
Dün Cloudflare'de ekstra güvenlik ayarları açtıktan sonra böyle bir sorun başladı forumda. Bugün bu soruna sebep olan kuralı bulduk.

Plone CMS için konulmuş olan bir kural buna sebep oluyormuş.

Kural kimliği: aa3411d5505b4895b547d68950a28587

Kural adı: Managed Rule Plone - Dangerous File Extension

Söz konusu ayarı güncelliyoruz.

Son düzenleme:
Açık söyleyeyim 1 aydır forumda bir sapıtma var sistemsel olarak.

Son yerleştirdiğiniz bot kontrol güvenliği konu açacağım veya mesaj yazacağım anda bile mesaj atmama izin vermeyip tekrardan sayfayı yeniletip bot olup olmadığımı soruyor. Bazen sayfayı yeniliyorum sayfa komple gidiyor.

Çalışmalar sürüyor da, yine de eski stabiliteyi de özledim.

Ben de diyordum, yanlışlıkla IP banı falan mı yedim de siteye giremiyorum. :D

@Recep Baltaş görsel yüklenmiyor bu arada sanırım.
Evet, yüklenemiyor.

Siteye girilmiyor bazen ve linkler çalışmıyor. Misal ana sayfada bu konuya girmek için tarayıcı kapa aç yapmam gerekti.

Sabah VPN açıkken bazı isteklere 403 döndürüyordu. core-compiled.js içindeki bazı zımbırtılar hata verdiği için mesaj gönderme, görsel yükleme, PWA ekleme gibi bazı işlevler çalışmıyordu.

regular.svg için hala sürekli istek atılıyor, belki onunla da alakalıdır, abuse olarak düşünmüş olabilir. Sabah VPN kapanınca düzeldi ama belki de halihazırda yazdığım mesajı kopyalayıp tek tuşla yapıştırdığım için kızmamıştır.

Ben de diyordum, yanlışlıkla IP banı falan mı yedim de siteye giremiyorum. :D

Evet, yüklenemiyor.

Siteye girilmiyor bazen ve linkler çalışmıyor. Misal ana sayfada bu konuya girmek için tarayıcı kapa aç yapmam gerekti.

Bende IP banı atıldı sandım. Sonra yeşil sitede de aynısı olmuş eski konudan gördüm. :D