Yer
İstanbul
Merhaba,

Tam 2,5 haftaya yakındır burada hem gün içi hem de normal olarak cok aktif olduğumu düşünüyorum. İnsanlara elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum ve bundan cok zevk alıyorum. Real hayatımda da herkes bana koşar bir sorunu oldu zaman bilgisayar vs. Gel gelelim benim yazım kurallarına uymama konuma. Gercekten yazım kurallarına uymadan ve cok dikkatsiz yazıyorum mod ekibindeki arkadaşlardan cok özür dilerim. Bundan sonra elimden geldiğince dikkatli yazacağım. (Benden nefret ediyorlar yüksek ihtimalle.)

Not: 33 adet uyarım var.

1733916187128.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Tam 2,5 haftaya yakındır burada hem gün içi hem de normal olarak cok aktif olduğumu düşünüyorum. İnsanlara elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum ve bundan cok zevk alıyorum. Real hayatımda da herkes bana koşar bir sorunu oldu zaman bilgisayar vs. Gel gelelim benim yazım kurallarına uymama konuma. Gercekten yazım kurallarına uymadan ve cok dikkatsiz yazıyorum mod ekibindeki arkadaşlardan cok özür dilerim. Bundan sonra elimden geldiğince dikkatli yazacağım. (Benden nefret ediyorlar yüksek ihtimalle.)

Eki Görüntüle 106334
Hocam uyarılar bir şey yapmıyor ki. Beni Technopat sosyalde de 35 uyarım falan var. Uyarı alırsınız en kısa 1 gün sonra ya da 1 saat sonra muteniz açılır.

Hocam uyarılar bir şey yapmıyor ki. Beni Technopat sosyalde de 35 uyarım falan var. Uyarı alırsınız en kısa 1 gün sonra ya da 1 saat sonra muteniz açılır.

Yok ya ben o anlamda değil de saygısızlık yapıyormuş gibi kötü hissetim biliyorum en fazla 1 saat ban atıyorlar ondan sonra acıyorlar.

Yok ya ben o anlamda değil de saygısızlık yapıyormuş gibi kötü hissetim biliyorum en fazla 1 saat ban atıyorlar ondan sonra acıyorlar.
İyi de yediğiniz uyarılar normal uyarılar. Aralarında en çok yediğiniz uyarı Bağlaç uyarısıymış. Yani eğer uyarı yemek istemiyorsan bak 33 tane uyarın var. Yarısı Bağlaç ve Birden fazla cümleyi tek cümle gibi yazmayın uyarısı. Eğer sen bu uyarıları alırsan ne yapacağını bilirsin ve uyarı almazsın. Bak Bağlaç uyarısında da/de/ki ayrı yazılır diyor. Eğer sen bu da/de/ki ayrı yazılır uyarısını görmene rağmen halen aynı uyarıyı alıyorsan, bu senin sorunundur. Acımakla alakası yok bu arada. Ne gibi uyarı yemişsen ona göre süre veriyorlar.

Bence onların dilemesi lazım. Sitede bir süre kafasına koyduğu gibi davranıp rapor reddeden moderatörden tut şu an hala gruplaşmanın hala olduğu bir ortam var. Adamla aynı fikirde bile olsak yine de disslike alıyorum nedense :D.

Bence onların dilemesi lazım. Sitede bir süre kafasına koyduğu gibi davranıp rapor reddeden moderatörden tut şu an hala gruplaşmanın hala olduğu bir ortam var. Adamla aynı fikirde bile olsak yine de disslike alıyorum nedense :D.

Abi aynısını yaşadım ben raporladım ban yediler vallahi mutlu etmişti beni modlar ama sizin durumu bilemedim simdi.

:rofl: Benden de kötüsü var mış geçmiş olsun tertip.

Abi aynısını yaşadım ben reportladım ban yediler vallah mutlu etmişti beni modlar ama sizin durumu bilemedim simdi.

Bir tek benim için geçerli değil ki. Birkaç gün boyunca sadece sitede ki konuları okuyun ve şüphelendiğiniz üyelerin profillerine bakın. Hep birbirini imzalamışlar yalandan. Ben gruplaşmaya bile girmediğim halde gereksiz mesajlardan falan 31 adet uyarım var. Gruplaşma daha mı iyi anlamış değilim.

Merhaba,

Eki Görüntüle 106334
Yukarıda yazdıklarınız da bile harf hataları var. Çok kafaya takmamaya çalışın özür dilenecek bir durum yok gibi.