Hocam siteyi iç savaşa mı sürüklediniz? Bu nedir böyle?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Ocak 2024
- Makaleler
- 20
Konu içerisinde bahsedilen süre olayına açıklık getirmek gerekiyor gibi hissettim. Süreleri biz belirlemiyoruz, aldığınız uyarılarda puan sistemi var hatta bazı uyarılarda 0 puan verilmiş. Belirli bir uyarının puan sayısı toplamı 10'u aştığında o uyarı bazında aldığınız cezaların süresi de artıyor. Yani süreler hep 1 saat olmuyor, aynı uyarıdaki puanınız fazlaysa o uyarıya ait süreler de artabilir.
Hocam siteyi iç savaşa mı sürüklediniz? Bu nedir böyle?
5 yılda 4.954 mesaj, 121 uyarı. Ben normal olduğunu düşünüyorum hocam.
Konu içerisinde bahsedilen süre olayına açıklık getirmek gerekiyor gibi hissettim. Süreleri biz belirlemiyoruz, aldığınız uyarılarda puan sistemi var hatta bazı uyarılarda 0 puan verilmiş. Belirli bir uyarının puan sayısı toplamı 10'u aştığında o uyarı bazında aldığınız cezaların süresi de artıyor. Yani süreler hep 1 saat olmuyor, aynı uyarıdaki puanınız fazlaysa o uyarıya ait süreler de artabilir.
Barış abi canın sağ olsun adamsın. Benim şu beğeni banına bir çare bulun Allah için. Önümüzdeki sene ocağın 9'unda acılıyor.
5 yılda 4.954 mesaj, 121 uyarı. Ben normal olduğunu düşünüyorum hocam.
Orası Technopat galiba hocam, Techolay gecen sene acılmadı mı yawww?
Son düzenleyen: Moderatör:
Barış abi canın sağ olsun adamsın benim şu beğeni banına bir çare bulun Allah için. Önümüzdeki sene ocağın 9'unda acılıyor.
Orası Technopat galiba hocam Techolay gecen sene acılmadımı yawww.
121 uyarı olan yer Technopat forum hocam, Techolay üzerinde 8 uyarım var mış.
@Barış, hocam gruplaşma olaylarına neden göz göre göre el atmıyorsunuz? Gizlice bile olsa yapıyorsanız etkisini biz neden göremiyoruz? İsmi kapalı şekilde gruplaşma olaylarından dolayı şu kadar kişi buradan uzaklaştırıldı diyebilirdiniz.
Ben burası zannettim o zaman iyiymiş.
Bu cezalara belli şartları gerçekleştiren kişilere af çıkması gerektiğini düşünüyorum. Şu an en ufak bir ceza bile alsam 3 günden başlıyor. Bu da ister istemez siteden soğutuyor. Zaten yarısı meme yüzünden geldi. Normal düz konuşunca da ' bu ne agresiflik hiç yakıştıramadım' diyorlar.
Bu cezalara belli şartları gerçekleştiren kişilere af çıkması gerektiğini düşünüyorum. Şu an en ufak bir ceza bile alsam 3 günden başlıyor. Bu da ister istemez siteden soğutuyor. Zaten yarısı meme yüzünden geldi. Normal düz konuşunca da ' bu ne agresiflik hiç yakıştıramadım' diyorlar.
@Barış, hocam gruplaşma olaylarına neden göz göre göre el atmıyorsunuz? Gizlice bile olsa yapıyorsanız etkisini biz neden göremiyoruz? İsmi kapalı şekilde gruplaşma olaylarından dolayı şu kadar kişi buradan uzaklaştırıldı diyebilirdiniz.
Hocam ben 2025 Ocak 9'a kadar kimseye beğeni atamıyorum bende 2 3 gün yeterli olurdu ben akıllandım şahsen cidden bu kadar süre cok yüksek 1 aya yakın ban yemişim.
- Makaleler
- 20
Biz olaya gruplaşma bazında değil de bireysel üye gözüyle bakıyoruz, biri uyarı almalıysa uyarısını veriyoruz. Yani bir üyenin hatasını o üyeye uyarı olarak uyguluyoruz, arkadaşı hata yaptıysa ona da yaptığı hata için uyarı veriyoruz. Elbette uzun süreli uyarısı olan kişiler de mevcut şu anda.@Barış, hocam gruplaşma olaylarına neden göz göre göre el atmıyorsunuz? Gizlice bile olsa yapıyorsanız etkisini biz neden göremiyoruz? İsmi kapalı şekilde gruplaşma olaylarından dolayı şu kadar kişi buradan uzaklaştırıldı diyebilirdiniz.
Başka bir üyenin paylaştığı mesajlara beğenmedim ifadesi spamladığınız için uyarı almışsınız, bu sebeple sistemde verilen süreyi değiştirmeden uyarı vermişler. Kurallarda da zaten 1 ay diye belirtiliyor süresi.Barış abi canın sağ olsun adamsın. Benim şu beğeni banına bir çare bulun Allah için. Önümüzdeki sene ocağın 9'unda acılıyor.