dewberry
Üstün
Merhabalar,
Öncelikle nasıl katılacağınızı anlatayım, açıkcası çok kolay. Sadece aşağıda vereceğim şablonu doldurun ve mesaj olarak atın. İmzanıza "TSTD-Üye" (TSTD'ye derneğin linkini gizleyin) yazarsanız çok mutlu oluruz. 7 kıtadaki bütün Türk'leri derneğimize bekliyorum
Dernek yetkilisi olmak içinse aşağıda vereceğim şablonu doldurun ve benden haber bekleyin
Ilk 2 uye isterse direkt (sartlari saglamasa bile) Maseral olarak goreve baslayabilir. Ilk 5 uye ise isterse direkt Albay olarak goreve baslayabilir.
[CODE title="Başvuru Formu"]Merhabalar, Techolay Sosyal'e _______ ülkesinin ________ şehrinden bir TÜRK olarak katılıyorum ve derneğinize katılmak istiyorum. "Ne Mutlu Türküm Diyene!" katılım şifremdir. İyi günler, iyi sosyaller...[/CODE]
[CODE title="Yetki Formu"]Merhabalar, Techolay Sosyal'e _____. üye olarak kayıtlıyım ve anlık olarak minimum 5 çözüm ve 500 mesaja sahibim. Techolay Sosyal Türkler Derneğine yardımda bulunmak için yetki talep ediyorum. İyi günler, iyi sosyaller...[/CODE]
NOT-
Yetki alan kişiler şunları yapabilir;
-Derneğe üye kabul edebilir.
-İmzasına "TSTD-Yetkili" yazabilir.
-Rutbesine (+3l bağlı olarak yetkili alabilir (yetkili alım dönemlerinde).
İlk 10 Üye ve Kurucu-
Öncelikle nasıl katılacağınızı anlatayım, açıkcası çok kolay. Sadece aşağıda vereceğim şablonu doldurun ve mesaj olarak atın. İmzanıza "TSTD-Üye" (TSTD'ye derneğin linkini gizleyin) yazarsanız çok mutlu oluruz. 7 kıtadaki bütün Türk'leri derneğimize bekliyorum
Dernek yetkilisi olmak içinse aşağıda vereceğim şablonu doldurun ve benden haber bekleyin
[CODE title="Başvuru Formu"]Merhabalar, Techolay Sosyal'e _______ ülkesinin ________ şehrinden bir TÜRK olarak katılıyorum ve derneğinize katılmak istiyorum. "Ne Mutlu Türküm Diyene!" katılım şifremdir. İyi günler, iyi sosyaller...[/CODE]
[CODE title="Yetki Formu"]Merhabalar, Techolay Sosyal'e _____. üye olarak kayıtlıyım ve anlık olarak minimum 5 çözüm ve 500 mesaja sahibim. Techolay Sosyal Türkler Derneğine yardımda bulunmak için yetki talep ediyorum. İyi günler, iyi sosyaller...[/CODE]
NOT-
Yetki alan kişiler şunları yapabilir;
-Derneğe üye kabul edebilir.
-İmzasına "TSTD-Yetkili" yazabilir.
-Rutbesine (+3l bağlı olarak yetkili alabilir (yetkili alım dönemlerinde).
(En yüksek rütbeden en düşüğe)
-Maresal (Kurucu ve ilk 2 yetkili)
-Emekli Yetkili (1924-?) (Yetkileriniz kisitlanmiyor.)
-Genelkurmay Başkanı (1881-1923(ilk gunden 1923 Gun sonra emekli oluyorsunuz.))
-Orgeneral (1601-1880)
-Korgeneal (1454-1600)
-Tümgeneral (1300-1453)
-Tuğgeneral (1041-1299)
-Albay (901-1040)
-Yarbay (651-900 Gun)
-Binbaşı (366-650 Gun)
-Yüzbaşı (Başlangıç) (0-365 Gün)
@madelyn, @Kedicik
-Maresal (Kurucu ve ilk 2 yetkili)
-Emekli Yetkili (1924-?) (Yetkileriniz kisitlanmiyor.)
-Genelkurmay Başkanı (1881-1923(ilk gunden 1923 Gun sonra emekli oluyorsunuz.))
-Orgeneral (1601-1880)
-Korgeneal (1454-1600)
-Tümgeneral (1300-1453)
-Tuğgeneral (1041-1299)
-Albay (901-1040)
-Yarbay (651-900 Gun)
-Binbaşı (366-650 Gun)
-Yüzbaşı (Başlangıç) (0-365 Gün)
@madelyn, @Kedicik
- @dewberry (Maresal-Kurucu)
- @Stereo.Luigi99 (Maresal-İlk Yetkili)
- @losxy0 (Maresal-İkinci Yetkili)