Merhaba, Techolay Sosyal'e Türkiye ülkesinin Zonguldak şehrinden bir Türk olarak katılıyorum ve derneğinize katılmak istiyorum. "ne mutlu türküm diyene!" katılım şifremdir. İyi günler, iyi sosyaller...

Merhaba, Techolay Sosyal'e Türkiye ülkesinin Zonguldak şehrinden bir Türk olarak katılıyorum ve derneğinize katılmak istiyorum. "ne mutlu türküm diyene!" katılım şifremdir. İyi günler, iyi sosyaller...
Dernegimize basarili bir sekilde uye oldunuz. Ilginiz icin tesekkurler :D

Ayrica dernegimizin 3. uyesi oldugunuz icin tesekkur ederiz :D Ilk 10 uyeden biri oldugunuz icin isterseniz Albay olarak yetkilimiz olabilirsiniz.

Son düzenleme:
Merhabalar, Techolay Sosyal'e türkiye _ ülkesinin _istanbul şehrinden

bir TÜRK olarak katılıyorum ve derneğinize katılmak istiyorum. "Ne Mutlu Türküm Diyene!" katılım şifremdir. İyi günler, iyi sosyaller...
Merhabalar, Techolay Sosyal'e @eyüpcan49. üye olarak kayıtlıyım ve anlık olarak minimum 5 çözüm ve 500 mesaja sahibim. Techolay Sosyal Türkler Derneğine yardımda bulunmak için yetki talep ediyorum. İyi günler, iyi sosyaller...

Merhaba, Techolay Sosyal'e Türkiye ülkesinin İstanbul şehrinden bir Türk olarak derneğinize katılmak istiyorum. "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!" katılım şifremdir. İyi günler, iyi sosyaller...

@Takva
Dernegimize basarili bir sekilde uye oldunuz. Ilginiz icin tesekkurler.

Ayrica dernegimizin 4. uyesi oldugunuz icin tesekkur ederiz. Ilk 10 uyeden biri oldugunuz icin isterseniz Albay olarak yetkilimiz olabilirsiniz.
Merhaba, Techolay Sosyal'e Türkiye ülkesinin İstanbul şehrinden bir Türk olarak derneğinize katılmak istiyorum. "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!" katılım şifremdir. İyi günler, iyi sosyaller...
Dernegimize basarili bir sekilde uye oldunuz. Ilginiz icin tesekkurler.

Ayrica dernegimizin 5. uyesi oldugunuz icin tesekkur ederiz. Ilk 10 uyeden biri oldugunuz icin isterseniz Albay olarak yetkilimiz olabilirsiniz.