TeamOFMind 5
Çalışkan
Ondan dolayı geçtim technopattan buraya. Hem moderatörler daha sakin hem de adamlar değer veriyor. Barış mesela pm attı bana geçen gün. Baksana abi moderatörler kullanıcılar ile zaman geçiriyor ne güzel.Bu forumda beni en çok mutlu eden şey kullanıcıların gözünüzde bu kadar değerli olması. Forum kültürünü çok seven birisiyim. Boş zamanlarımdan ziyade özel olarak buraya vakit ayırmak beni çok mutlu ediyor. Sizlerin sorunlarımızı bu şekilde ele alması bu yüzden benim gözümde çok değerli. Daha önce de sevdiğim forum ortamları oldu ancak moderasyon ekiplerinin kötü yönetim süreçlerinden dolayı çok değerli insanlar artık forum kullanmayı bıraktı. Ancak bu değerli ortamın bozulmaması ve yıllar içinde gelişim göstermesi çok önemli. Burası sonuçta sadece insanların sorunlarına bir yanıt bulduğu bir yer değil. Aynı zamanda sanal bir dünyada sosyalleşebildiği kıymetli bir ortam. Diliyorum ki bu tür anketler devamlı yapılır ve kullanıcıların yorumlarına önem gösterilir.
Ben de DA forumdan geçtim buraya. Artık ortam o kadar değişmişti ki çok teknik olmayan bir soruya bile kimse yanıt vermiyordu. Onun yerine açılan zibilyon tane anlaşmalı sitelerden indirim konusu görmek zorunda kalıyordum. Tiksindirici bir evreye gelmişti artık. Moderasyon ekibi yüzünden bir sürü eski ve çok teknik bilgiye sahip kullanıcı da forumu kullanmayı bıraktı. Hak eden hak ettiğini buldu. İnşallah burada da böyle olumsuz bir dönüşüm yaşamayız. Şimdiden çok benimsedim burayı çünkü.Ondan dolayı geçtim technopattan buraya. Hem moderatörler daha sakin hem de adamlar değer veriyor. Barış mesela pm attı bana geçen gün. Baksana abi moderatörler kullanıcılar ile zaman geçiriyor ne güzel.