Techolay Sosyal üyelerine özel satış konusu

2020 öncesi üretim ürünler çok gülünç fiyatta. FX 8370 büyük ihtimalle Detroit Become Human yılları gerçek olana kadar satılmaz o fiyat ile.

İfadeler: 199
Ürünlerin 2.el olduklarını ve birer adet olduklarını yorumlarda öğreniyoruz. Kötü imaj çizen hareketler bunlar. Neyse eklenmiş.
Dükkan açsaydım ürünleri forumdan satmazdım değil mi?

Kendi sistemim var bir tane ama satsam mı, YouTube katıl üyelerine mi hediye etsem diye ikilemdeyim Yenisini toplayacağım.

Ürünler eski inceleme ürünleri. Çoğunluğu sıfır/sıfıra yakın.

Hocam MSI fareyi gözüme kestirdim bu aralar nakit sıkıntısı yaşıyorum kalırsa alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Recep Baltaş'ın bireysel ürünleri, serbest piyasa ister saklar ister gömer. İmaj nedir bilmiyorsunuz.

Sıfır olması muhtemel değil zaten de , bir klavye için (home tuşu basmıyor) görünce kesinleşmiş bir konu
O klavyeye özel bir durum diyebilirim. Diğer çoğu ürün hiç kullanılmadı. Ayrıca temizlenirse düzelecek bir sorun olarak bilgi aldım.

İlk 100 olsaydım %20 ile klavye alabilirdim şu sıralar ihtiyacım vardı ama sağlık olsun, bir sonraki indirimleri kovalayacağım. Fiyatları yine aşırı uygun bu arada, alan hocalarım şimdiden güle güle kullansınlar .

Kendi sistemim var bir tane ama satsam mı, YouTube katıl üyelerine mi hediye etsem diye ikilemdeyim Yenisini toplayacağım.
Bence imzalayıp satın hocam, hediye işinin acelesi yok. Bu zamanlarda içerikler için bütçe lazımdır diye tahmin ediyorum. İmza olmazsa almam ama söyleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…