Ella Freya
Üstün
- Makaleler
- 1
2020 öncesi üretim ürünler çok gülünç fiyatta. FX 8370 büyük ihtimalle Detroit Become Human yılları gerçek olana kadar satılmaz o fiyat ile.
Dükkan açsaydım ürünleri forumdan satmazdım değil mi?Ürünlerin 2.el olduklarını ve birer adet olduklarını yorumlarda öğreniyoruz.Kötü imaj çizen hareketler bunlar. Neyse eklenmiş.
Kendi sistemim var bir tane ama satsam mı, YouTube katıl üyelerine mi hediye etsem diye ikilemdeyimYenisini toplayacağım.
Ürünler eski inceleme ürünleri. Çoğunluğu sıfır/sıfıra yakın.
O klavyeye özel bir durum diyebilirim. Diğer çoğu ürün hiç kullanılmadı. Ayrıca temizlenirse düzelecek bir sorun olarak bilgi aldım.Sıfır olması muhtemel değil zaten de , bir klavye için (home tuşu basmıyor) görünce kesinleşmiş bir konu![]()
Lumix bana gelmez hocam lens yok elimde, aynasız Canon ya da Sony olsa düşünürdümPanasonic S1 var, satıp Sony'e geçmeyi düşünüyorum. 90.000 TL'niz varsa düşünebiliriz.
Lens seti ile birlikteLumix bana gelmez hocam lens yok elimde, aynasız Canon ya da Sony olsa düşünürdüm![]()
Valla üçüncü bir marka beni aşar şu an, Sony ve Canon yeterince cüzdanımı sömürüyor. Teşekkür ederim teklifiniz için
Bence imzalayıp satın hocam, hediye işinin acelesi yok. Bu zamanlarda içerikler için bütçe lazımdır diye tahmin ediyorum. İmza olmazsa almam ama söyleyeyimKendi sistemim var bir tane ama satsam mı, YouTube katıl üyelerine mi hediye etsem diye ikilemdeyimYenisini toplayacağım.