Şurada şöyle bir söz vermiştim:

Buna istinaden çözüm sayısı ve makale içeriğinize göre de bir indirim yapabiliriz. Yararlanmak isteyenler istediği ürünle birlikte bir destek talebi oluştursun, inceleyelim.

Ayrıca şöyle bir olay var sanırım. Talip olan üyeler arasında acaba ilk önce kim üye oldu sıralaması mı yapılacak? @Recep Baltaş
Evet.

@Recep Baltaş Huawei FreeBuds Studio kozmetiğiyle alakalı fotoğraf var mı?
Ona göre almayı düşünüyorum. :)
Destek talebi açar mısın, not olsun bana, bugün çekmeye çalışayım.

Şu TR 2990WX işlemciyi alın artık gözüm kaldı zor tutuyorum kendimi almamak için. :D
Anakart ve soğutucu ile birlikte alırsan indirim + taksit yaparız 🙏

Selamlar, Poco M4 Pro ürünü için depolama, garanti, batarya sağlığı bilgilerini öğrenmek istiyorum.
Ana konuya eklendi.

@Recep Baltaş Karakter sayısını saymak için aşağıdaki siteyi kullansak olur mu?
Olabilir.

• Listeye ekran kartlarını eklemeyi unutmuşuz 🥹 Geliyorlar.
  • Poco, 5G modeliymiş, fiyat yükseldi.

Son düzenleme:
Oradan AMD FX-8370 gözüme çarptı. Benim anakart AM3+ olduğu için şu an FX6100 serisinden kullanıyorum. AMD FX-8370 güzel bir performans artışı sağlardı. Ancak mesela oradaki anakartlardan ASUS B150 Pro Gaming Aura alsam, desteklediği işlemciler arasında 7. nesil Intel işlemciler var, sistemimi Intel işlemciyle değiştirmek de bir fikir olarak aklıma geldi şu an. Ancak bu nesil haliyle eski olduğu için pek satılmıyor, satılsa bile pahalı görünüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kargo ücretini işin içine katınca indirimin bi' anlamı kalmıyor ki, Sahibinden'de aylardır yatan Param Güvendeli ilanlarla aynı fiyata geliyor. Düşürülmesi lazım daha.

Son düzenleme:
Listeye unutulan son eklemeleri de yaptım, ağ ürünleri de artık satış listemizde.
Neden kimse Asus modemleri almıyor diye düşünüyordum 😬

Merhaba Huawei Watch 3 Pro Titanium Grey'in kordonu deri kordon mu?
Destek talebi açar mısın yurda dönünce bakabileceğim buna artık 🙏

Hocam ekran kartlarina fiyat guncellemesi yapmaniz iyi olur. 6750 XT'yi 10K'ye satmaniz epey zor. Ayni sekil 4060 ve 2080 Ti'i da. Direkt olarak fiyat soyleyip konuyu baltalamak istemem.
Fiyatları Mithat belirledi. Fiyatlar yüksek ise düşeriz, sorun yok 🙏

Oradan AMD FX-8370 gözüme çarptı. Benim anakart AM3+ olduğu için şu an FX6100 serisinden kullanıyorum. AMD FX-8370 güzel bir performans artışı sağlardı. Ancak mesela oradaki anakartlardan ASUS B150 Pro Gaming Aura alsam, desteklediği işlemciler arasında 7. nesil Intel işlemciler var, sistemimi Intel işlemciyle değiştirmek de bir fikir olarak aklıma geldi şu an. Ancak bu nesil haliyle eski olduğu için pek satılmıyor, satılsa bile pahalı görünüyor.
Ekstra indirim yapabiliriz eski nesil oldukları için.

Kargo ücretini işin içine katınca indirimin bi' anlamı kalmıyor ki, Sahibinden'de aylardır yatan Param Güvendeli ilanlarla aynı fiyata geliyor. Düşürülmesi lazım daha.
Kargo fiyatları artmış evet. Bunu dikkate alarak bir güncelleme yapacağız.

Son düzenleme: