Fiyatlarda değişim olabilir, bakacağız. Dönüş tarihi konusunda da elimde net bir tarih yok ne yazık ki.
Hocam ben Huawei Watch Fit 2 icin alacagimi belirtmistim, yuksek ihtimalle de ben alacagim. Onun fiyatini konusmustuk Recep hocamla, degismez herhalde degil mi? Kendisini rahatsiz etmek istemedim, size sormak istedim.

PULSE RX 6750 XT GAMING OC modeli. Kartın üstünde toz bile yok.
Hocam meraktan soruyorum elinizde 980 Ti var mı?
Maalesef :/
@Enes3078 Isparta'ya kargo yapılabiliyor mu? Kargo ücreti varsa ne kadar?
Yapabiliriz. Ürüne göre 150 ila 300 TL arasında değişiyor.

Phanteks Glacier One 240 MP (3.200 TL) indirim olur mu?
Yapabiliriz.
SSD'ler ofiste genelde sistemlerde takılı idi. Ben de mevcut düzene balta vurmak istemedim Technopat'taki. O yüzden SSD az.
RTX 2080 Ti için pazarlık varsa düşebilirim aslında.
Olabilir.
Poco M4 Pro için ne düşünürsünüz en son hocam? Ofisten aldığım ürünlerden memnun kaldığım için almayı düşünüyorum.
Zaten %10 dilimdesiniz, %15 yapabiliriz.
Yeni inceleme ürünleri vs. gelirse ileride bu tarz bir satış durumu söz konusu olur mu yoksa bu konu son mu olacak?
Olabilir ileride.
Hocam Matepad Pro ve Poco ikilisi için ne kadar yapabilirsiniz? Bir de durumları hakkında bilgi verebilir misiniz?

@Enes3078
Matepad Pro satıldı. Listeyi güncelliyorum.

Pulse RX 6750 XT Gaming OC modeli. Kartın üstünde toz bile yok.

Maalesef :/

Yapabiliriz. Ürüne göre 150 ila 300 TL arasında değişiyor.

Yapabiliriz.

SSD'ler ofiste genelde sistemlerde takılı idi. Ben de mevcut düzene balta vurmak istemedim Technopat'taki. O yüzden SSD az.

Olabilir.

Zaten %10 dilimdesiniz, %15 yapabiliriz.

Olabilir ileride.

MatePad Pro satıldı. Listeyi güncelliyorum.

Hocam olur da elinize bozukta olsa kozmetik olarak temiz 980 Ti, Fury X, Titan X vb. zamanının efsane kartları gelirse veya haberiniz olursa haber eder misiniz? Tablo gibi duvarıma asma projem var da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam olur da elinize bozukta olsa kozmetik olarak temiz 980 Ti, Fury X, Titan X vb. zamanının efsane kartları gelirse veya haberiniz olursa haber eder misiniz? Tablo gibi duvarıma asma projem var da.
Technopat'ta bir ton bozuk AMD kart var. AMD kartlar rafları süslemek için birebirdir.

Son düzenleyen: Moderatör: