• /sosyal/uye/<uye>/followers/
  • /sosyal/uye/<uye>/following/
  • /sosyal/rozetler/<sayfa>/awarded-list/
  • /sosyal/yardim/kvkk_notice/
  • /sosyal/yardim/kvkk_policy/
  • /sosyal/destek/members/<uye>/
  • /sosyal/izlenen/tickets
  • /sosyal/izlenen/ticket-categories
Diğer
  • /sosyal/indir/kisi/<uye>/: burada kisi yazılmış normalde uye olarak kullandığınızı gördüm belki bir ilgili olursunuz diye ekledim.
  • /sosyal/bilgi-tabani/destek-sistemi-kullanim-amaclari.1/: burada geri bildirim verildiğinde ingilizce mesaj görüntülenir, muhtemelen diğer yerlerde de öyledir.

Bazıları daha önce yazılmış olabilir, tüm konuyu okumadım. Fark ettiğimi sileceğim.

Yakın zamanda makrolarla alakalı bir öneri konusu açıldı ve ben de boş bir makro ayarlamayı denedim, sonuç:

1712785464842.webp

Profildeki son etkinlik, mesajlar, mesaj bölümleri, hakkında URL'leri.

#latest-activity
#recent-content
#postAreas
#about

Bunlara işlem yapamamaktayız. Sadece techolay.net/sosyal/ingilizceLink/ingilizceLink tarzındaki içerikleri düzenleyebiliyoruz. Burada ise techolay.net/sosyal#ingilizceLink söz konusu ve bunlara işlem yapamıyoruz.

Bunlara işlem yapamamaktayız. Sadece techolay.net/sosyal/ingilizceLink/ingilizceLink tarzındaki içerikleri düzenleyebiliyoruz. Burada ise techolay.net/sosyal#ingilizceLink söz konusu ve bunlara işlem yapamıyoruz.

Page kısmı var.

a elementlerinin id'leri düzenlenemiyor mu, onu mu kastettiniz? Bir bozukluğa sebep oluyorsa onu bilmiyorum.

Page kısmı var.

Bu da yemez :)

Artık link vermeye gerek yok diye düşünüyorum, olması gerektiği kadar Türkçeleştirdik.