/sosyal/indir/kisi/<uye>/: burada kisi yazılmış normalde uye olarak kullandığınızı gördüm belki bir ilgili olursunuz diye ekledim.
/sosyal/bilgi-tabani/destek-sistemi-kullanim-amaclari.1/: burada geri bildirim verildiğinde ingilizce mesaj görüntülenir, muhtemelen diğer yerlerde de öyledir.
Bazıları daha önce yazılmış olabilir, tüm konuyu okumadım. Fark ettiğimi sileceğim.
Bunlara işlem yapamamaktayız. Sadece techolay.net/sosyal/ingilizceLink/ingilizceLink tarzındaki içerikleri düzenleyebiliyoruz. Burada ise techolay.net/sosyal#ingilizceLink söz konusu ve bunlara işlem yapamıyoruz.
Bunlara işlem yapamamaktayız. Sadece techolay.net/sosyal/ingilizceLink/ingilizceLink tarzındaki içerikleri düzenleyebiliyoruz. Burada ise techolay.net/sosyal#ingilizceLink söz konusu ve bunlara işlem yapamıyoruz.