Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 29 Ocak 2024
- Makaleler
- 43
Kimse fark etmemiş ama Reverse Engineering yazan bölüm Tersine Mühendislik olmalı.
Techolay Sosyal'de İngilizce Gördüğünüz Yerler
@Enes3078 ''Konuyu Yoksay'' kısmı. Hepsini Türkçeleştirdim, bir tane bile yabancı kısım kalmamış olmalı. Bildiri için teşekkürler 🙏
Hydra
Yetkin
- Makaleler
- 1
Doğru pardon.Techolay Sosyal'de İngilizce Gördüğünüz Yerler
@Enes3078 ''Konuyu Yoksay'' kısmı. Hepsini Türkçeleştirdim, bir tane bile yabancı kısım kalmamış olmalı. Bildiri için teşekkürler 🙏techolay.net
2426
Üstün
- Makaleler
- 1
Herkese merhaba, biliyorsunuz ki sayfanın bazı yerlerinde İngilizce kalmış kelimeler söz konusu. Hemen örnek vereyim:
- Aşağıda yer alan sistemdeki İngilizce yer olma durumu da çeviri grubuna dahil. Mesela bilet sisteminde öncelikler gördüğünüz gibi İngilizce:
Eki Görüntüle 932
Sizden ricamız bu tür İngilizce yerleri bulduğunuz zaman bu konu altından bulduğunuz yeri açıklayarak belirtmenizdir. Bu sayede tamamen çeviri de sağlanmış olacaktır. İyi günler dileriz.
edit: şimdiye kadar söylenen ve düzeltilebilen tüm yerleri düzelttim. Bu konuda söylenenlerle sizin bulduğunuzun eşleşmesi durumunda paylaşmayınız lütfen. Desteğiniz için teşekkürler![]()
Düzenleme: Daha önceden yazılmış.
- Makaleler
- 7
@Enes3078, tahminimce yakın zamandaki bir güncellemeden ötürü kod bloku ekleme penceresinde açıklamalar İngilizce olmuş:
Düzeltildi, teşekkürler.
- Makaleler
- 4
Sayfanın en sonunda gideceğimiz tuşun ismi "Son" değil de, "Last" olarak görünüyor.
"Ratings"
"View resource"
"search direct messages"
"mesajlar içerisinde"
Son düzenleme:
- Makaleler
- 43