Hocam şikayette bulundum. Başka moderatör mute süremi yarıladı.Hiç kimse birine sinirlenip size patlamaz hocam. Böyle bir şey olduğuna eminseniz bilet kısmından şikayette bulunabilirsiniz.
Artık biliyoruz...
Detaylar
Kim cevapladı?Yusuf7878 56
Üstün
- Makaleler
- 14
Aslında mesajla pek alakalı değil. Yan tarafta 8 bin mesajda 8 uyarı vardı, burada ise 900 mesajla 8 uyarı yaptım. Dikkatsizlik kötü.Hocam 200 mesajınız var bunca zamandır nasıl oldu da 1 yaptınız?
Aynı durum...
22 tane. Hepsini de çok aptalca şekillerde almışım. Kendimden utandım şu an.
“-de” ve “-da” eklerini kullanmayı Technopat sağ olsun öğretti. Bir kez sınavda hoca, “Yazım kurallarını çok iyi bildiğin için ekstra not verdim.” demişti. Teşekkürler moderasyon ekibi…
erdym 56
Üstün
“-De” ve “-da” eklerini kullanmayı Technopat sağ olsun öğretti. Bir kez sınavda hoca, “yazım kurallarını çok iyi bildiğin için ekstra not verdim.” demişti. Teşekkürler moderasyon ekibi…
Ben doğru öğrendim mi emin değilim kelimenin sonunda "-de/-da "olunca otomatik olarak boşluk atıyorum belki tutar.
Son düzenleyen: Moderatör:
ErlikÇağlar 52
Üstün
- Makaleler
- 7
9 uyarim var, hepsini hak ederek aldim. Az bile olabilir. Moderasyon adam gibi adam.
Gerçekten anlamıyorum. Mod ekibi bir yapay zeka mı yoksa gerçekten bilgisayar başında duran bi insan mı? Hayır anlamıyorum insan bir yandan kuralları incelerken bir yandan konu onaylamak yorucu değil mi? Bir moderatör olan birisi söyleyebilir mi? Para alıyor musunuz? Hocam bu arada bu soruya konu açmaya gerek yok sağ olun.
Son düzenleyen: Moderatör:
erdym 56
Üstün
@erdym, dil bu şekilde, alıştırma yapa yapa öğreniliyor hocam.
Her dilin kendine özgü yazım kuralları olunca artık umursamıyorsun
Gerçekten anlamıyorum. Mod ekibi bir yapay zekamı yoksa gerçekten bilgisayar başında duran bir insan mı? Hayır anlamıyorum insan bir yandan kuralları incelerken bir yandan konu onaylamak yorucu değil mi? Bir moderatör olan birisi söyleyebilir mi? Para alıyor musunuz? Hocam bu arada bu soruya konu açmaya gerek yok sağ olun.
İnsanlar hocam ben bir ara rapor sisteminden sohbet ediyordum.
Senin, benim gibi insan. Cüzi bir miktar alıyorlar diye biliyorum. Burada bahsediliyor:Gerçekten anlamıyorum. Mod ekibi bir yapay zeka mı yoksa gerçekten bilgisayar başında duran bi insan mı? Hayır anlamıyorum insan bir yandan kuralları incelerken bir yandan konu onaylamak yorucu değil mi? Bir moderatör olan birisi söyleyebilir mi? Para alıyor musunuz? Hocam bu arada bu soruya konu açmaya gerek yok sağ olun.
Merhaba,
Bildiğiniz üzere Techolay Sosyal her geçen gün büyümekte. Bu doğrultuda Sosyal'de düzeni sağlamak ve herkese en iyi şekilde yardımcı olabilmek için yönetim ekibimize dahil olmak üzere ekip arkadaşları arıyoruz. Elbette bunun için belli koşulları sağlamanız gerekmekte.
Gerekli koşullar:
Bildiğiniz üzere Techolay Sosyal her geçen gün büyümekte. Bu doğrultuda Sosyal'de düzeni sağlamak ve herkese en iyi şekilde yardımcı olabilmek için yönetim ekibimize dahil olmak üzere ekip arkadaşları arıyoruz. Elbette bunun için belli koşulları sağlamanız gerekmekte.
Gerekli koşullar:
- En az 18 yaşında olmak
- Türkçe yazım kurallarına hakimiyet
- Techolay Sosyal kurallarına hakimiyet
- Techolay Sosyal'e düzenli bir biçimde vakit ayırabilmek
- En az 3 aylık üyelik
- 200 mesaja sahip olmak
- 15'ten fazla uyarıya sahip olmamak
Yeni konular
-
-
-
Xiaomi Note 11S şarj boardu nereden temin edilebilir?
- DeadlyMania7
-
Ev ve Yaşam Kiwi elektrikli cezve Türk kahvesi makinesi 399 TL
- Fırsat Ekibi
-
-
-
-