“-De” ve “-da” eklerini kullanmayı Technopat sağ olsun öğretti. Bir kez sınavda hoca, “yazım kurallarını çok iyi bildiğin için ekstra not verdim.” demişti. Teşekkürler moderasyon ekibi…

Ben doğru öğrendim mi emin değilim kelimenin sonunda "-de/-da "olunca otomatik olarak boşluk atıyorum belki tutar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerçekten anlamıyorum. Mod ekibi bir yapay zeka mı yoksa gerçekten bilgisayar başında duran bi insan mı? Hayır anlamıyorum insan bir yandan kuralları incelerken bir yandan konu onaylamak yorucu değil mi? Bir moderatör olan birisi söyleyebilir mi? Para alıyor musunuz? Hocam bu arada bu soruya konu açmaya gerek yok sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
@erdym, dil bu şekilde, alıştırma yapa yapa öğreniliyor hocam.

Her dilin kendine özgü yazım kuralları olunca artık umursamıyorsun :( Uzun yazılarda hepsi birbirine girdiğinden beynim patates oluyor.

Gerçekten anlamıyorum. Mod ekibi bir yapay zekamı yoksa gerçekten bilgisayar başında duran bir insan mı? Hayır anlamıyorum insan bir yandan kuralları incelerken bir yandan konu onaylamak yorucu değil mi? Bir moderatör olan birisi söyleyebilir mi? Para alıyor musunuz? Hocam bu arada bu soruya konu açmaya gerek yok sağ olun.

İnsanlar hocam ben bir ara rapor sisteminden sohbet ediyordum.

Gerçekten anlamıyorum. Mod ekibi bir yapay zeka mı yoksa gerçekten bilgisayar başında duran bi insan mı? Hayır anlamıyorum insan bir yandan kuralları incelerken bir yandan konu onaylamak yorucu değil mi? Bir moderatör olan birisi söyleyebilir mi? Para alıyor musunuz? Hocam bu arada bu soruya konu açmaya gerek yok sağ olun.
Senin, benim gibi insan. Cüzi bir miktar alıyorlar diye biliyorum. Burada bahsediliyor: