Barış Techolay Yönetici Gelişen Oyun Yıldızlar Nişanı Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 2.162 Makaleler 20 Çözümler 188 Beğeniler 5.720 8 Ocak 2026 #11 Stardew Valley dedi: @YXEL, @Barış, @NightWist, Kaldırın şunu çabuk. Genişletmek için tıkla... Başka emrin var mıydı paşam?
Stardew Valley dedi: @YXEL, @Barış, @NightWist, Kaldırın şunu çabuk. Genişletmek için tıkla... Başka emrin var mıydı paşam?
KS KS S Stardew Valley Deneyimli Katılım 13 Kasım 2025 Mesajlar 566 Beğeniler 331 Yer Krasnoyarsk 8 Ocak 2026 #12 Barış dedi: Başka emrin var mıydı paşam? Genişletmek için tıkla... Bana hakaret ediyor.
NightWist Moderasyon Üyesi Moderatör İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.782 Makaleler 10 Çözümler 33 Beğeniler 4.422 8 Ocak 2026 #13 Barış dedi: Aldığınız parayla biriniz araba taksiti diğeriniz de ev taksitine girmedi mi? Yalan söylemeyin arkadaşa. @Şişman Adam @NightWist Genişletmek için tıkla... Araba dediğin CLA 200 ya. Araba mı o?
Barış dedi: Aldığınız parayla biriniz araba taksiti diğeriniz de ev taksitine girmedi mi? Yalan söylemeyin arkadaşa. @Şişman Adam @NightWist Genişletmek için tıkla... Araba dediğin CLA 200 ya. Araba mı o?
YXEL Moderasyon Üyesi Moderatör Sadakat Rozeti İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.919 Çözümler 34 Beğeniler 2.427 Yer Ankara 8 Ocak 2026 #14 Stardew Valley dedi: @YXEL, @Barış, @NightWist, Kaldırın şunu çabuk. Genişletmek için tıkla... Sinirlenme hemen kral, ben de merak ettim.
Stardew Valley dedi: @YXEL, @Barış, @NightWist, Kaldırın şunu çabuk. Genişletmek için tıkla... Sinirlenme hemen kral, ben de merak ettim.
Şişman Adam Kategori Yetkilisi Hukuk Moderatörü Gelişen Oyun Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 2.429 Makaleler 3 Çözümler 113 Beğeniler 3.029 Yer Ankara 8 Ocak 2026 #15 Barış dedi: Aldığınız parayla biriniz araba taksiti diğeriniz de ev taksitine girmedi mi? Yalan söylemeyin arkadaşa. @Şişman Adam @NightWist Genişletmek için tıkla... Sen herkese açık yerde sırrımızı ifşa edersen millet moderatör olmak isteyecek, sonra sen uğraşacaksın sarışın şapşik.
Barış dedi: Aldığınız parayla biriniz araba taksiti diğeriniz de ev taksitine girmedi mi? Yalan söylemeyin arkadaşa. @Şişman Adam @NightWist Genişletmek için tıkla... Sen herkese açık yerde sırrımızı ifşa edersen millet moderatör olmak isteyecek, sonra sen uğraşacaksın sarışın şapşik.
KS KS S Stardew Valley Deneyimli Katılım 13 Kasım 2025 Mesajlar 566 Beğeniler 331 Yer Krasnoyarsk 8 Ocak 2026 #16 @Barış, ben de seninle dalga geçeceğim ama ban atmayacaksın. @Barış, Takipten çıktım.
YXEL Moderasyon Üyesi Moderatör Sadakat Rozeti İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.919 Çözümler 34 Beğeniler 2.427 Yer Ankara 8 Ocak 2026 #17 Stardew Valley dedi: @Barış, ben de seninle dalga geçeceğim ama ban atmayacaksın. Genişletmek için tıkla... Durduk yere günaha sokma adamı. O atmaz, söz.
Stardew Valley dedi: @Barış, ben de seninle dalga geçeceğim ama ban atmayacaksın. Genişletmek için tıkla... Durduk yere günaha sokma adamı. O atmaz, söz.
The Man From Earth Üstün Sosyal Locası Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.946 Çözümler 11 Beğeniler 2.277 8 Ocak 2026 #18 Barış dedi: Aldığınız parayla biriniz araba taksiti diğeriniz de ev taksitine girmedi mi? Yalan söylemeyin arkadaşa. @Şişman Adam @NightWist Genişletmek için tıkla... Doğru söylüyor, ben de arsa aldım.
Barış dedi: Aldığınız parayla biriniz araba taksiti diğeriniz de ev taksitine girmedi mi? Yalan söylemeyin arkadaşa. @Şişman Adam @NightWist Genişletmek için tıkla... Doğru söylüyor, ben de arsa aldım.
talongod Yetkin Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 3.044 Makaleler 5 Çözümler 24 Beğeniler 3.629 8 Ocak 2026 #19 Şaka bir yana, tabii ki modlara da para veriyorlardır. Onlar da insan; vakitlerini buraya harcıyorlarsa karşılığını kesinlikle almaları gerekiyor. Bize de düşen kısım, onların harcadığı vakitlerde daha az uğraşmalarını sağlamak.
Şaka bir yana, tabii ki modlara da para veriyorlardır. Onlar da insan; vakitlerini buraya harcıyorlarsa karşılığını kesinlikle almaları gerekiyor. Bize de düşen kısım, onların harcadığı vakitlerde daha az uğraşmalarını sağlamak.
Şişman Adam Kategori Yetkilisi Hukuk Moderatörü Gelişen Oyun Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 2.429 Makaleler 3 Çözümler 113 Beğeniler 3.029 Yer Ankara 8 Ocak 2026 #20 The Man From Earth dedi: Doğru söylüyor, ben de arsa aldım. Genişletmek için tıkla... Biz taksite giriyoruz, başkaları ise direkt alıyor işte.
The Man From Earth dedi: Doğru söylüyor, ben de arsa aldım. Genişletmek için tıkla... Biz taksite giriyoruz, başkaları ise direkt alıyor işte.