Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olayın pek Avustralya olduğunu düşünmüyorum. Hele DDoS, Küfür, Vurmak, Kırmak gibi işler de değil gibi. Başka bir şey var sanki ama bilemedim.

Ne var yani? Yok şu ülkede yaşadım yok şu ülkeye gittim ne var yani bunu dememde?

İstirham ederim. Kaynattığımız kadar biraz da faydalı içerikler üretip katkı sağlasak her şey yoluna girecek. Eğlence, mizah, geyik boş zamanlarda kullanılacak bir kategori. Bu forum için böyle olmalı.

Hayır efendim bir sürü bilgi içeren konularım var.

Ne var yani? Yok şu ülkede yaşadım yok şu ülkeye gittim ne var yani bunu dememde?
Bir şey yok tabii de, Fatih Koparan gibi bir gezgin bile ayda 1 ülke değişirken, 13 yaşında birinin her gün ülke değişip, bir de oralarda işe girmesi falan. Bilemedim...

Bir şey yok tabii de, Fatih Koparan gibi bir gezgin bile ayda 1 ülke değişirken, 13 yaşında birinin her gün ülke değişip, bir de oralarda işe girmesi falan. Bilemedim...

Büyüyünce gerçek olacak. İnşallah İsveç'te yaşarım.

Yeterince güldük eğlendik bence. Konu artık amacının dışına çıkmaya başlıyor, gerek yok. Ayrıca gerekli açıklamalar da yapıldı zaten.

Bu yüzden diğer arkadaşlarımın da affına sığınarak konuyu kilitliyorum. :) Herkese keyifli akşamlar diliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.