Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama işte onlara daha fazla vakite uğraştırırsak daha fazla para almazlar mı?
Olay harcadıkları vakit değil, harcadıkları efor. Bir insan 10 saat masa başında oturabilir ancak bir insan 10 saat masa başında oturup önüne gelen insanla uğraşamaz. Çok fark var. Aldıkları miktarları da net olarak bilmediğim için "Daha fazla alırlar/almazlar," diyemiyorum.

Teknoloji forumunda böyle konu okuduktan sonra ben:

1767887781972.webp

Fazla merak etmemek lazım, sıkıntı çıkarıyor genelde.

Burada da söylediğim gibi:

Yok olur mu? Bakma sen onlara. Eksi hesaba giren banka müşterisini seven banka gibi, biz de seni seviyoruz. Sen bizim velinimetimizsin.

Sevmiyorsun yani.

Ben size ne yaptım? Vurdum mu? Kırdım mı? Irz düşmanlığı mı yaptım? DDoS mu attım? Küfür mü ettim? Niye sevmiyorsunuz beni arkadaş? Ne istediniz Avustralya'dan?

Son düzenleme:
Daha çok hobi amaçlı ve gönüllülüğün esas alındığı bir iş olduğu için cüzi miktarda ücret alıyoruz. Zaten para için yapılacak bir iş değil, moderasyon ekibindeki herkes hobi olarak yaptığı için işimizi keyifle yapıyoruz.

Ücretin miktarını belirtmek doğru olmaz. Zaten hepimiz sabit bir ücret almıyoruz. Herkes yaptığı moderasyon işlemi kadar ücret alıyor.

Sevmiyorsun yani.

Ben size ne yaptım? Vurdum mu? Kırdım mı? Irz düşmanlığı mı yaptım? DDoS mu attım? Küfür mü ettim? Niye sevmiyorsunuz beni arkadaş? Ne isterdiniz Avustralya'dan?

Olayın pek Avustralya olduğunu düşünmüyorum. Hele DDoS, küfür, vurmak, kırmak gibi işler de değil gibi. Başka bir şey var sanki ama bilemedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.