Aslında sevmek olarak değil de Technopat sosyalde o kadar uzun süreli ban yedim ki moderasyondan birisi ile açtığım bilette kavga yaptığım için (haklı olan benim) sonra kendisine verilen "yetkiler" doğrultusunda gücünü kendi yararına kullanıp bana o kadar uzun süreli ban attı ki şöyle anlatim. Üniversite hayatım bitip gemi de çalışıp evlenecek yaşıma geleceğim üstüne çocuğum olacak. İşte o kadar uzun süreli ban yedim. Bir de şöyle ban atmış:
Rapor sistemi yasağı vermiş 3 yıllık. Başlangıç 23 Nisan 2023 bitiş 23 Nisan 2027.
Bilet sistemi yasağı vermiş 3 yıllık. Başlangıç 23 Nisan 2023 bitiş 23 Nisan 2027.
Trollük "10 yıllık" (trollük verme sebebi ise sanırım kendisi ile atışmamdan dolayı troll sandı beni) başlangıç 23 Nisan 2023 bitiş 23 Nisan 2034.
Ek olarak atılan uyarılardan ne kadar fazla yerseniz, o kadar fazla bekleme süresi olur. Bilet sisteminden ilk kez ban yememe rağmen 3 yıl verdi, rapor sisteminden birçok kez ban yedim onu kabulleniyorum ama trollükten ilk kez ban yediğim halde nasıl 10 yıl ban yedim onu anlamıyorum. İşte kendi çıkarlarından dolayı oradan bir müddet sürgün edildim ve ondan sonra buraya geldim.
Hocam en son yazdığım mesaja bakın, oranın moderasyon ekibinin zaten ne kadar saygısız olduğunu anlayacaksınız. Ama burada gerek benim açtığım konu olsun, gerekse diğer konuda ki moderatörler olsun hepsi saygılı. Tabii bir tanesi hariç. Orada "despotluk" had safhadaydı. Orası köklü bir forum olduğundan moderatörler de kendilerince ayrı bir havaya sahipti.