Çok doğru söylüyorsunuz. Oradaki moderatörler gerçekten hadlerini fazlasıyla aşıyorlar, saygısızlık dışında teknoloji hakkında da bilgilerinin olduğunu düşünmüyorum. Herkes bilgili olmak zorunda değil forumlar öğrenmek, bilgi edinmek ve yardımlaşmak için vardır fakat sen Türkiye'nin en büyük forumunda moderatörsen bilgili ve en önemlisi üyelere karşı saygılı olmak zorundasın. Forumdaki kişilere yardımcı olmaları lazım fakat çoğu işlerini doğru düzgün yapmıyorlar. En bilinen forum orası olsa da bilgili ve saygın bir forum bence kesinlikle değildir.

Çok doğru. Zaten bu konu hakkında atışma yaptım moderasyon ekibi ile. Dedm ki onlara “siz anca kendi aranızda birbirinizi kollarsınız ama bizim gibi kullanıcılar kendi hakkını aramak isteyince tüm iletişimi kapatıyorsunuz” dedim. Şimdi ben orada kendi hakkımı arayamıyorum. Ne bilet açabiliyorum ne de rapor oluşturabiliyorum. Ama bu gidişle orası sadece oranın fanları ile dolu olacak. @Recep Baltaş hocamın sevenleri, gerçek bilgi sahibi kişiler buraya geçti. Bir de orada aynı benim gibi moderasyon ekibi kurbanı olanlarda.

Yıkılmış bantopat imparatorluğu'nun küllerinden yeni demokratik bir cumhuriyet kurduğu için @Recep Baltaş hocama teşekkür ederim.

Bu terimi orada çok kullanıyordum. Hatta moderasyon ekibinin yüzüne bile dedim ama gerçekler öyle olunca kendileri de inkar edemiyordu. Diktatörlük moduna girip 1-2 saat ban atıp geçiyorlardı.

Selamlar. Techolay Sosyal'de bir süredir çokça takılıyorum ve buradaki insanları çok sevdim. Sizlere bir sorum var, burayı neden seviyorsunuz?

Benim cevabım: Toksikliğin olmaması ve yazım kurallarına önem verilmesi, bu sayede konuları okurken rahat bir şekilde okunabilmesi.
Yeşil forumu kullanmıyorum burası daha aktif.

Selamlar. Techolay Sosyal'de bir süredir çokça takılıyorum ve buradaki insanları çok sevdim. Sizlere bir sorum var, burayı neden seviyorsunuz?

Benim cevabım: Toksikliğin olmaması ve yazım kurallarına önem verilmesi, bu sayede konuları okurken rahat bir şekilde okunabilmesi.
Her ufak yazım yanlışına 1 hafta ban atmayan modların olmaması sebebi ile forumu kullanıyorum, bir forumu forum kılan en büyük şeyin moderatörlerin üyeye dost olmasıdır diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu form da sadece "Konu dışı" veya benzeri kategorilerde takılıyorum. İnsanlar ile dertleşmek ve konuşmayı seviyorum, çünkü forumda gezen insan zaten mahallede gezen emmilerden zeki olduğunu bildiğimiz için :). Mesela örnek vermek gerekir ise cebinde iPhone 15 olup hâla haritalardan bakmak yerine yol tarifi soran bir kitle var :) Burası güzel yer :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Felsefe, Psikoloji, Askeri stratejiler ve Siyaset gibi entelektüel hobilerim olmasından mütevellit pek arkadaşım yok. Bu sebeple Techolay Sosyal'de fikir alıyorum ve onu idrak etmeye çalışıyorum.