Techolay Sosyal’in geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bence ileride Techolay Technopat'tan daha fazla büyüyecek. Çünkü Technopat Sosyal'in bakımı bile yapılmıyor. Geçen ay kapanmıştı 1 günlük.

Bence ileride Techolay Technopat'tan daha fazla büyüyecek. Çünkü Technopat Sosyal'in bakımı bile yapılmıyor. Geçen ay kapanmıştı 1 günlük.
Bunu hatırlıyorum.

Kapandı mı cidden? Orayı ciddiye almadığım için bilmiyordum bunu. Şimdi orada moderasyon benle ne dalga geçiyordur şimdi.

Kapandı mı cidden? Orayı ciddiye almadığım için bilmiyordum bunu. Şimdi orada moderasyon benimle ne dalga geçiyordur şimdi.

Evet, 1 gün değil de yarım gün boyunca kimse siteye giremedi DDoS yediler sanırım.

İfadeler: 144
Evet, 1 gün değil de yarım gün boyunca kimse siteye giremedi DDoS yediler sanırım.
Muhtemelen. Hâlâ DDoS devam mı ediyor orada yahu? Ben neler kaçırmışım. Moderasyon Ekibi ile tartıştıktan sonra eskisi gibi girmeme kararı vermiştim zaten tartışma uzun süreli uyarıyla bitti.

Muhtemelen. Hâlâ DDoS devam mı ediyor orada yahu? Ben neler kaçırmışım. Moderasyon ekibi ile tartıştıktan sonra eskisi gibi girmeme kararı vermiştim zaten tartışma uzun süreli uyarıyla bitti.

Ben kavga etmedim ama dalga geçmelik bir mesaj attım ve 2027'ye kadar ban yedim. Bende kullanmıyorum Techolay'da konu açılmıştı geçen ay sanırsam.

Ben kavga etmedim ama dalga geçmelik bir mesaj attım ve 2027'ye kadar ban yedim. Bende kullanmıyorum Techolay'da konu açılmıştı geçen ay sanırsam.
Bende bir yıl ban yedim. Buraya geldim

2027 mi? Geçmiş olsun. Ben de 2024'ün sonuna kadar yedim ama rapor sisteminden kalıcı yasaklama yedim.

Bende bir yıl ban yedim. Buraya geldim
Sizin nedeniniz ne?

2027 mi? Geçmiş olsun. Ben de 2024'ün sonuna kadar yedim ama rapor sisteminden kalıcı yasaklama yedim.

Sizin nedeniniz ne?
Çok sinirlendim ve küfür ettim. Ama büyük bir küfür değildi aslında. Tartışma içerisindeydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…