Bilmem ki, göreceğiz ne oluyor ne bitiyor.
Bunu hatırlıyorum.Bence ileride Techolay Technopat'tan daha fazla büyüyecek. Çünkü Technopat Sosyal'in bakımı bile yapılmıyor. Geçen ay kapanmıştı 1 günlük.
Kapandı mı cidden? Orayı ciddiye almadığım için bilmiyordum bunu. Şimdi orada moderasyon benle ne dalga geçiyordur şimdi.Bence ileride Techolay Technopat'tan daha fazla büyüyecek. Çünkü Technopat Sosyal'in bakımı bile yapılmıyor. Geçen ay kapanmıştı 1 günlük.
Kapandı mı cidden? Orayı ciddiye almadığım için bilmiyordum bunu. Şimdi orada moderasyon benimle ne dalga geçiyordur şimdi.
Muhtemelen. Hâlâ DDoS devam mı ediyor orada yahu? Ben neler kaçırmışım. Moderasyon Ekibi ile tartıştıktan sonra eskisi gibi girmeme kararı vermiştim zaten tartışma uzun süreli uyarıyla bitti.Evet, 1 gün değil de yarım gün boyunca kimse siteye giremedi DDoS yediler sanırım.
Muhtemelen. Hâlâ DDoS devam mı ediyor orada yahu? Ben neler kaçırmışım. Moderasyon ekibi ile tartıştıktan sonra eskisi gibi girmeme kararı vermiştim zaten tartışma uzun süreli uyarıyla bitti.
Bende bir yıl ban yedim. Buraya geldimBen kavga etmedim ama dalga geçmelik bir mesaj attım ve 2027'ye kadar ban yedim. Bende kullanmıyorum Techolay'da konu açılmıştı geçen ay sanırsam.
2027 mi? Geçmiş olsun. Ben de 2024'ün sonuna kadar yedim ama rapor sisteminden kalıcı yasaklama yedim.Ben kavga etmedim ama dalga geçmelik bir mesaj attım ve 2027'ye kadar ban yedim. Bende kullanmıyorum Techolay'da konu açılmıştı geçen ay sanırsam.
Sizin nedeniniz ne?
Çok sinirlendim ve küfür ettim. Ama büyük bir küfür değildi aslında. Tartışma içerisindeydim.2027 mi? Geçmiş olsun. Ben de 2024'ün sonuna kadar yedim ama rapor sisteminden kalıcı yasaklama yedim.
Sizin nedeniniz ne?