2027 mi? Geçmiş olsun. Ben de 2024'ün sonuna kadar yedim ama rapor sisteminden kalıcı yasaklama yedim. :)

Sizin nedeniniz ne?

Rapor sistemi, mesaj,
(Rapor sistemi sınırsız, mesaj da 2027 yani sınırsız sayılır.)
Bu arada 2027'ye kadar ban yiyince rapor ettim cidden 2027 mi diye biraz hakaret ettim ve kalıcı ban.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rapor sistemi, mesaj,
(Rapor sistemi sınırsız, mesaj da 2027 yani sınırsız sayılır.)
Bu arada 2027'ye kadar ban yiyince rapor ettim cidden 2027 mi diye biraz hakaret ettim ve kalıcı ban.
Kalıcı tamamen yetki kısıtlaması yerine forumdan uzaklaştırılma verilmeliydi. Bir de üstüne yıldırma. Tam olmuş olurdu.

@4433 @Vira bizler herhalde aynı tipten ban yemiş kişileriz :D

Neyse konunun amacından sapmayalım. Techolay dediğim gibi daha da iyi olacaktır saçma sapan trol üyeler gelmez ise.

Çok sinirlendim ve küfür ettim. Ama büyük bir küfür değildi aslında. Tartışma içerisindeydim.
Küfür mü ettiniz? Moderasyon Ekibine hakaret veya diğer üyelere hakaret uyarısı almış olmalısınız.

Kalıcı tamamen yetki kısıtlaması yerine forumdan uzaklaştırılma verilmeliydi. Bir de üstüne yıldırma. Tam olmuş olurdu.

@4433 @Vira bizler herhalde aynı tipten ban yemiş kişileriz :D

Neyse konunun amacından sapmayalım. Techolay dediğim gibi daha da iyi olacaktır saçma sapan trol üyeler gelmez ise.

Küfür mü ettiniz? Moderasyon Ekibine hakaret veya diğer üyelere hakaret uyarısı almış olmalısınız.
Ben tekte 1 yıl ban yedim. Anlamadım. Moderatör’ün zoruna gitti herhalde :d.

Ben tekte 1 yıl ban yedim. Anlamadım. Moderatör’ün zoruna gitti herhalde :d.
Benimki önce kaç yıl verildi bilmiyorum düzenlediler uyarıyı 1 yıl olarak anında tabii.

Aktif üye sayısı az görünüyor olabilir ama üye sayısı gittikçe artıyor. Zamanla oturacak ve zaten oturuyor, bence iyi durumda forum.
Bence de. Forum cidden kalitesini belli ediyor şimdilik fakat ilerisi için bir şey diyemeyiz.

Bence de. Forum cidden kalitesini belli ediyor şimdilik fakat ilerisi için bir şey diyemeyiz.

Hocam, takdir ederseniz kalabalığın olduğu yerde herkesi kontrol etmek veya herkesin iyi olacağını beklemek zordur. Ben tamamen Recep ağabeye ve ekibine olan inancımdan ötürü burada aktifim, onlar bu şekil devam ederlerse yeşil foruma kat be kat daha iyi olacaklardır.

Hocam, takdir ederseniz kalabalığın olduğu yerde herkesi kontrol etmek veya herkesin iyi olacağını beklemek zordur. Ben tamamen Recep ağabeye ve ekibine olan inancımdan ötürü burada aktifim, onlar bu şekil devam ederlerse yeşil foruma kat be kat daha iyi olacaklardır.
Kesinlikle hocam. Ben de kendi forumum henüz aktiflik sağlayacak kadar büyümediği için buradayım hocam. Yeşil sitenin sosyal kısmına girmek dâhi istemiyorum bu saatten sonra. Profil mesajım moderasyonu eleştirenlerle doldu, üstüne moderasyon her seferinde profilimi kontrol ediyor.