Rapor sistemi, mesaj,
(Rapor sistemi sınırsız, mesaj da 2027 yani sınırsız sayılır.)
Bu arada 2027'ye kadar ban yiyince rapor ettim cidden 2027 mi diye biraz hakaret ettim ve kalıcı ban.
Rapor sistemi, mesaj,
(Rapor sistemi sınırsız, mesaj da 2027 yani sınırsız sayılır.)
Bu arada 2027'ye kadar ban yiyince rapor ettim cidden 2027 mi diye biraz hakaret ettim ve kalıcı ban.
Hocam, takdir ederseniz kalabalığın olduğu yerde herkesi kontrol etmek veya herkesin iyi olacağını beklemek zordur. Ben tamamen Recep ağabeye ve ekibine olan inancımdan ötürü burada aktifim, onlar bu şekil devam ederlerse yeşil foruma kat be kat daha iyi olacaklardır.
Hocam, takdir ederseniz kalabalığın olduğu yerde herkesi kontrol etmek veya herkesin iyi olacağını beklemek zordur. Ben tamamen Recep ağabeye ve ekibine olan inancımdan ötürü burada aktifim, onlar bu şekil devam ederlerse yeşil foruma kat be kat daha iyi olacaklardır.
Kesinlikle hocam. Ben de kendi forumum henüz aktiflik sağlayacak kadar büyümediği için buradayım hocam. Yeşil sitenin sosyal kısmına girmek dâhi istemiyorum bu saatten sonra. Profil mesajım moderasyonu eleştirenlerle doldu, üstüne moderasyon her seferinde profilimi kontrol ediyor.