Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
Katılmıyorum. Yardım etmek isteyen yardım ediyor. Burası gibi forumların amacı da bu zaten. Ben olmam başkası olur, başkası olmaz öbürü olur. Bir şekilde bir çözüm bulunur yani.bunu da ücretsiz bir şekilde kimse kimseye babasının hayrına yapmaz.
@bicy Sağ olsun, örnek bir konu:
Çözüldü: Windows 11'de sürekli DRIVER_POWER_STATE_FAILURE hatası
https://drive.google.com/drive/folders/15vwIZRIXfLj-U6sIAg87APv2wzAsWreR?usp=sharing Arkadaşlar son birkaç günde 10-15'ten daha fazla kere mavi ekran hatası almama rağmen görüntüleyebildiğim en güncel minidump dosyası Kasım ayına ait ama o zamanlarda da DRIVER_POWER_STATE_FAILURE hatası aldığım...
Bursalı_Genç16
Yetkin
Çok saçma bence, destek olayı da paralı olmasın yani.
Hizmet kategorisi varsa kullanılabilir aslında.
En azından MIUI turkey gibi fahiş fiyatlara onarım yaptırtan kalmasın.
En azından MIUI turkey gibi fahiş fiyatlara onarım yaptırtan kalmasın.
- Makaleler
- 4
Güzel fikir. Günün sonunda Techolay, Recep Baltaş'ın işi yani para kazanması lazım bir şekil. Techolay için gelir kaynağı olur. Techolay+ gibi abonelikler falan da gelmeli.
- Makaleler
- 50
Dostum ikisi farklı şeyler yalnız. Birisinde sen konu açıyorsun ve keyfekeder o konuya cevap geliyor veya gelmiyor. Lakin sen paralı hizmetlere başvurduğunda bu keyfekeder olmuyor, zorunlu olarak yapmak oluyor. Yardım etmeyebilirdi, etmiş, etme zorunluluğu yok.Katılmıyorum. Yardım etmek isteyen yardım ediyor. Bura gibi forumların amacı da bu zaten. Ben olmam başkası olur, başkası olmaz öbürü olur. Bir şekilde bir çözüm bulunur yani.
@bicy Sağ olsun, örnek bir konu:
Çözüldü: Windows 11'de sürekli DRIVER_POWER_STATE_FAILURE hatası
https://drive.google.com/drive/folders/15vwIZRIXfLj-U6sIAg87APv2wzAsWreR?usp=sharing Arkadaşlar son birkaç günde 10-15'ten daha fazla kere mavi ekran hatası almama rağmen görüntüleyebildiğim en güncel minidump dosyası Kasım ayına ait ama o zamanlarda da DRIVER_POWER_STATE_FAILURE hatası aldığım...techolay.net
- Makaleler
- 50
Konuyu doğru okuyup anladığına emin misin? Çünkü paylaştığın görselin konuyla hiçbir alakası yok, ya cidden okumamışsın ya anlamamışsın ya da duyar kasıyorsun.
- Makaleler
- 7
Doğru okuduğuma eminim. Ücretsiz olarak bu konulara yardımcı olabilirim.Konuyu doğru okuyup anladığına emin misin? Çünkü paylaştığın fotoğrafın konuyla hiçbir alakası yok, ya cidden okumamışsın ya anlamamışsın ya da duyar kasıyorsun.
- Makaleler
- 4
Bunun için zaten Hizmet İlanları diye bir kategori var. Orayı kullananların sayısı da bir elin parmağını geçmiyor ama eğer böyle bir hizmet sunmak isteyen varsa gidip o kategoride konusunu açabilir. Ayrı olarak paralı üyelik sistemlerinin gelmesi konusuna da katılmıyorum. Burası bir forum. Üyeliklerin gelmesi, sınıflaşmanın ortaya çıkması anlamına geliyor. YouTube kanalına yine destekte bulunuyoruz, orası ayrı mesele ama forum gibi bir toplulukta para verenin daha çok hizmet alması, forum içerisinde ciddi anlamda sınıflaşmalara neden olur. Kısacası, böyle bir şeyin getirilmesini desteklemiyorum.
Arkadaşın örneği doğru aslında. Sen konuyu sanırım anlamadın. Sen o somun ekmeğin nasıl yapıldığını bedavaya paylaşabilirsin ama kendin ona yaparsan sen zarara girersin. Sen ücretli bir program satın alıp ücretsiz olarak onunla yardım edersen sen zarara girersin.
- Makaleler
- 1
Olabilir.Telefon destek konuları örnek verilebilir. Bazı sorunları çözebilmek için ücretli programlar gerekebiliyor. Bu programlara sahip kişiler konu açabilir. Daha önce o ücretli programların yardım amaçlı crack sürümlerini paylaşılmasını önerdim ana pek tutulmamıştı.