Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Detaylar
Kim cevapladı?Bunun için ücrete gerek yok, denk gelirse @Recep Baltaş ya da diğer bilgili arkadaşlar uzaktan bağlanıp sorun çözmek için yardımcı olabiliyorlar. Nihayetinde baş harfi T olsa bile burası bir ticaret platformu değil, çok yanlış öneri, eksiledim maalesef.
SadeceZinzap
Uzman
Saçma.
- Makaleler
- 23
Bunu yapmazlar muhtemelen.
- Makaleler
- 1
Aslında hizmet ilanları kategorisi var. İhtiyacınız olan konu için ilan girebiliyorsunuz diye biliyorum.
Bunun için Fiverr ya da Armut var zaten. Hiç mantıklı değil.
- Makaleler
- 50
Konu sahibinin demek istediği yanlış anlaşılmış muhtemelen, gelen mesajlardan onu görüyorum. Forum kültürünün amacı bilgi alışverişidir, iş gücü değildir. Konu sahibi, iş gücünü kapsayan kısmı kastetmiş. Misal sen Excel ile alakalı bir konu açtığında "Bunu nasıl yaparım?" diye konu açarsın, cevap olarak nasıl yapman gerektiği sana söylenir ve sen de bu yönergelere uyarak yaparsın ama kendin yaparsın lakin "Bunu bana yapabilir misiniz?" şeklinde bir konu açarsanız bunun anlamı bunu nasıl yapacağımı bana öğretin değil, bunu bana yapın anlamı çıkıyor, yani iş gücü ortaya çıkıyor, bunu da ücretsiz bir şekilde kimse kimseye babasının hayrına yapmaz.
Kategorinin varlığı güzel olur, artılarım ama kullanımı %1 bile olmaz muhtemelen, çoğu kişi bunun için Sahibinden'i veya freelancer platformlarını kullanıyor.
Ekleme: Hizmet İlanları kategorisi var mış zaten.
Kategorinin varlığı güzel olur, artılarım ama kullanımı %1 bile olmaz muhtemelen, çoğu kişi bunun için Sahibinden'i veya freelancer platformlarını kullanıyor.
Ekleme: Hizmet İlanları kategorisi var mış zaten.
Telefon destek konuları örnek verilebilir. Bazı sorunları çözebilmek için ücretli programlar gerekebiliyor. Bu programlara sahip kişiler konu açabilir. Daha önce o ücretli programların yardım amaçlı crack sürümlerini paylaşılmasını önerdim ana pek tutulmamıştı.