Katılmıyorum.
Öncelikle zaten "Hizmet İlanları" isimli bir kategori mevcut. O kategori kullanılmıyor ama kullanmak isteyen o kategori üzerinden bu amaca ulaşmaya yönelik girişimde bulunabilir.
Diğer bir husus ise zaten amaçlanan şey pratikte şu anda da yapılabilir. Örneğin sorunu olan kullanıcı bir konuda yardım istemek için konu açabilir. Ücretli bir şekilde yardım etmek isteyen kişi dilerse açılan konuda bu teklifi dile getirebilir. Konu sahibi bunu kabul ederse de birbirleriyle iletişime geçerler. Ya da konu sahibi daha en baştan konuyu açarken istediği yardım karşılığında ücret ödemek istediğini belirterek konu açabilir. Ücretli yardım etmek isteyenler de konu sahibi ile iletişime geçerler. Dolayısıyla amaçlanan şey zaten pratikte mümkün.
Ancak şahsen ücretli bir yardımı tercih etmem. Tesadüftür, biraz önce kardeşimin çalıştığı okuldaki bir öğrenmen arkadaşının laptop'ını tamir etmekle meşguldüm ve hallettim. Hatta bakımını da yaptım temiz kullansın diye. Herhangi bir ücret de talep etmedim. Üstelik laptop tamiri/bakımı ile herhangi bir ilgisi bulunmayan bir mesleğim var ve bu duruma ek gelir gözüyle bakarak hareket edebilirim. Ama yapmıyorum. Sadece yardımcı olmaktan ve teknoloji ile ilgilenmekten keyif alıyorum ve tadını çıkarıyorum.