Techolay üyeleri için ücretsiz borsa ve analiz eğitimi kitabı hazırlığı

Olabilir neden olmasın? Yanlış anlaşılma olduysa düzeltmek isterim. Ben sizin özelinizde herhangi bir şey demedim. Belki çok iyi birisinizdir, belki çok iyi bir borsacısınızdır, bilemem. Şahsi herhangi bir durum algılamayın lütfen. Konuyu daha uzatmaya gerek yok bence, yanlış anlaşılma olduysa kusura bakmayın.

Şimdiden merakla bekliyorum hocam.
Bu arada birisinin borsacı olup olmadığını anlamanın en doğal yolu teknik analizleri ne derecede doğru yapabildiği ve teknik analizi yaparken dikkat edilecekleri nasıl anlatabileceğini bilmesidir.
Yiğit hocamız da bu konudaki en iyi hocalardan birisi gördüğüm kadarıyla.

Arkadaşlar burada az önce yaptığım bir işlemi paylaşmak istiyorum. Yaklaşık 10dk önce bitcoin zirvedeyken short işlem açtım. -200'lere giden işlem şimdi anlık olarak 500-560 arası değişiyor. Kapatmak için güzel bir zaman bekliyorum.

Anlık olarak 1000 olmak üzere.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı 2.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 164
Son düzenleme:
Borsa ile ilgilenmem ama gene de emeğine sağlık hocam.

Nasıl yani hocam? Biraz daha açar mısınız, sonraki sefere o spesifik şeyleri yapalım.
A'nin insanlara B olmadigini ogretmek kolay, onemli olan gelecege hazirlik yapabilmek, tasarruf bilinci nasil elde edilir, bir portfoy nasi olusturulur, 10 sene once iPod alsaydiniz simdi zibilyon dolariniz olurdu degil sigara parasina 40 yilda ne olur gibi.

Asagidakine benzer, ornekler cogaltilabilir.

10 yıllık devlet tahvili misali. Nerede görsem tanırım. TR'den almayın, enflasyon altı kazanç sağlar

Bence İPod örneği daha iyi gibi. Bir de beleşe borsa analizi kitabı veriyorum millete de neyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…