Bir şey demiyorum, anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Kısaca söylemem gerekirse hisse ticaretinde kaldıraç kriptodaki gibi 50-100 değilde 3,5,10 gibi olur. Daha fazlasını açıklamaya üşendim. Bu şekilde uzun vadeli kaldıraçlı yatırım yapmak mümkün. Size bunu anlatmaya çalışıyorum. Daha fazla da anlamıyorsanız ne diyeyim yani.Attığın sayfada ne var ki ben milletle konuşuyom her gün attığın şeyleri![]()
Detaylar
Kim cevapladı?uyeadi
Üstün
- Makaleler
- 1
Fonlama yok mu açtığın pozisyonun tersine market ekstrem hareket ederse dakika başı eritir capitali. Kaldıraçta uzun vade yatırım yapmak nedir ya. Neyse Wolf of the wall street. Sensin.Bir şey demiyorum, anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Kısaca söylemem gerekirse hisse ticaretinde kaldıraç kriptodaki gibi 50-100 değil de 3, 5, 10 gibi olur. Daha fazlasını açıklamaya üşendim. Bu şekilde uzun vadeli kaldıraçlı yatırım yapmak mümkün. Size bunu anlatmaya çalışıyorum. Daha fazla da anlamıyorsanız ne diyeyim yani.![]()
Son düzenleyen: Moderatör:
Yapay zeka nedir ki? Kimine göre bir balon, kimine göre insanlığın en büyük icadı. Sorunuza gelirsek daha piyasada adam akıllı AI şirketi yok. Olanlar da çok küçük ve ne yaptığı belli olmayan firmalar. Şu anda OpenAI gibi büyük firmalar daha halka arz olmadı. Ancak bence yatırım yapılabilir ancak o küçük şirketler de daha emekleme aşamasında. Yani zarar etmeye açık bir konumdalar. Kaldı ki OpenAI de Microsoft'un desteğiyle ayakta.Yoksa şirket çok feci zarar ediyor orası ayrı. Ancak bence uzun vadeli bakılırsa yatırım yapılabilir gibi görünüyor.Yapay zeka fonlarına yatırım yapmak mantıklı mı sizce?
Hocam ama mesela Nvidia yapay zekaya katkıda bulunuyor. Yatırım yapmak mantıklı olmaz mı?Yapay zeka nedir ki? Kimine göre bir balon, kimine göre insanlığın en büyük icadı. Sorunuza gelirsek daha piyasada adam akıllı AI şirketi yok. Olanlar da çok küçük ve ne yaptığı belli olmayan firmalar. Şu anda OpenAI gibi büyük firmalar daha halka arz olmadı. Ancak bence yatırım yapılabilir ancak o küçük şirketler de daha emekleme aşamasında. Yani zarar etmeye açık bir konumdalar. Kaldı ki OpenAI de Microsoft'un desteğiyle ayakta.Yoksa şirket çok feci zarar ediyor orası ayrı. Ancak bence uzun vadeli bakılırsa yatırım yapılabilir gibi görünüyor.
Yani Nvidia gibi büyük bir şirkete yatırım yapma tabii ki mantıklı olur hele ki hisse fiyatlarının diplerde olduğu bu zamanlarda. Ancak orta vadeli düşünmenizi tavsiye ederim. Kısa vadede ABD borsası bu sıralar çok kazandırmaz.Hocam ama mesela Nvidia yapay zekaya katkıda bulunuyor. Yatırım yapmak mantıklı olmaz mı?
Qilin
Uzman
Abd borsası daha da düşecek. Hükümet değişene kadar nasdaq s&p500 biraz temkinli olmak gerekiyor.Hocam ama mesela Nvidia yapay zekaya katkıda bulunuyor. Yatırım yapmak mantıklı olmaz mı?
Teşrinievvel
Uzman
@Teşrinievvel Yayında hocam, haberiniz olsun.@12578 profil mesajı yazma yetkim yok, bekliyorum.
Yeni konular
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-
-