Kayra342727

Uzman
Öğrenci olduğum için pek fazla yatıramıyorum ama aylık 1.000 TL veya daha fazlası (2.000 TL civarı) altına yatırsam her ay sizce iyi bir kazanç elde edebilir miyim? Altın bu aralar gene yükselişte.

Moderasyon notu: Bu konuda yazılan ve yapılan yorumlar birer yatırım tavsiyesi değildir.

Bir şey yükselirken girmek genelde bekleneni vermiyor; kriptoda da böyledir, borsada da. Yine de yükselişin devam etme ihtimali var altın için konuşacak isek. Uzun vadeli düşünüyorsanız altın en risksiz yatırım aracıdır.

Garanti yontemdir. En iyisidir, en kazanclisidir diyemem ama en garantisidir. Kafani bu islerle cok mesgul etmek istemiyorsan altinini alip yoluna devam edebilirsin. Devletler de yikilsa altin her zaman altindir. Kiyamet kopmadigi surece sorun cikarmaz.

Öğrenci olduğum için pek fazla yatıramıyorum ama aylık 1.000 TL veya daha fazlası (2.000 TL civarı) altına yatırsam her ay sizce iyi bir kazanç elde edebilir miyim? Altın bu aralar gene yükselişte.

Moderasyon notu: Bu konuda yazılan ve yapılan yorumlar birer yatırım tavsiyesi değildir.
Yatırım tavsiyesi değildir. Son birkaç aydır siyasi dalgalanmaların porftoyümün içine geçmesinden dolayı tüm yatırımımı altına yaptım porfoyün %90 civarı altın şuan yaklaşık %30 bir büyüme yakaladım. Yatırım tavsiyesi değildir sadece son zamanlarda yaşananlardan dolayı memnuniyetimi belirttim.

Altın yatırım mıdır? Ben temettü yatırımına yönelmiştim ama ne yazık ki ülkedeki haberlerden sonra birazını bozmak durumunda kaldım. Yatırımını iyi belirle bilinçli bilinçsiz yazılanlara takma iyice araştır öyle yap yatırımını.

Son düzenleyen: Moderatör:
Altın yatırım mıdır? Ben temettü yatırımına yönelmiştim ama ne yazık ki ülkedeki haberlerden sonra birazını bozmak durumunda kaldım. Yatırımını iyi belirle bilinçli bilinçsiz yazılanlara takma iyice araştır öyle yap yatırımını.

Yatırım tavsiyesi değildir, ülkelerin parasını değersizleştirip borçlarını ödemeye çalıştığı, özellikle Amerika gibi büyük devletlerin, altın BENCE korunaklı bir alan. Yatırım tavsiyesi değil uzman vb. değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Altın'ın bu kadar yükselme sebebi mevduat faizi azaltıldı ve millet mevduattan altına geçiş yapıyor. Daha artar mı yüksek ihtimal artar fakat Altın'ın bu kadar artması vatandaşın etkisi. Yarın devlet bir şekilde çeyreği 8.5, gramı da 4.5'a indirsin ve çıkıp sene başındaki fiyata indireceğiz desinler millet aklını yitirir hemen bozmaya koşar. Ayrıca altın kısa zamanlı bir yatırım aracı değildir. Geleceğin için toplayabilirsin.