Kötü ekonomiler demek, yeni fırsatlar demektir. Ancak o fırsatları yakalamak için istikrarlı ve sağlam adımlarla ilerleyip tembellik etmemek gereklidir. Ben de bu yazıda bunları anlatmaya çalıştım. Desteğiniz için çok teşekkür ederim hocam.Gayet güzel açıklamış, neye gülünüyor burada? Adam iktidar veya ekonomi güzellemesi yapmamış; zor şartlar güçlü insanlar yaratır. Burada arkadaş bu konudan bahsetmiş ki haklı da. Ekonomi ve alım gücü berbat olduğu doğru ama bu senin girişiminde etkisi olsa da imkansız falan değil. Ülke ekonomisini bahane bularak tembellik edenleri çok tanıyorum; hayatı boyunca maaşlı çalışacak olanlar.
Detaylar
Kim cevapladı?Teşrinievvel
Uzman
Valla insan unutuyor, insanlık hali. Yarın portföy paylaşayım, güzel etkileşim alırsa onu da yaparım.
Çok zaman alan bir şey olduğunu düşünmüyorum ama bekleyelim bakalım yarını
Yani istersem şimdi de paylaşırım ancak güzel etkileşim alması için yarın güzel bir saatte atmayı düşünüyorum. Yoksa sizin de dediğiniz gibi zaman alacak bir iş değil. Mesele sadece güzel bir etkileşim alma isteği, o kadar.Çok zaman alan bir şey olduğunu düşünmüyorum ama bekleyelim bakalım yarını)
except
Uzman
- Makaleler
- 1
Hayatında bir milyon doları bırak 100.000$ bile gördüğünü düşünmüyorum nedense.Yani istersem şimdi de paylaşırım ancak güzel etkileşim alması için yarın güzel bir saatte atmayı düşünüyorum. Yoksa sizin de dediğiniz gibi zaman alacak bir iş değil. Mesele sadece güzel bir etkileşim alma isteği, o kadar.
Dilan ablam gibi altın tozlu kahve içip paylaşmadık diye mi hocam?Hayatında bir milyon doları bırak 100.000$ bile gördüğünü düşünmüyorum nedense.
Yazıda ben de bunu dedim zaten hocam.Kaldıraçla milyon dolar pozisyon açıp kapatmak yatırım değil ki traderlık yatırım uzun vade olur. Kaldıraç bugünün stabil olmayan dünyasında kumardan başka bi şey değil bulaşmayın.
Basit Kal. Anlamadığın Şeye Girme.
Kripto, kaldıraç, opsiyon… Bunlar seni değil, seni izleyenleri zengin eder.
Önce temeli öğren: Borsa, arsa, altın, temettü, büyüme…
Ne iş yapıyorsan ona göre pasif gelir modeli kurmayı öğren.
Razıysanız sıkıntı yok zaten hocam.Derdim karşı çıkmak ya da dalga geçmek değil kesinlikle, az bir para kazanmadığım sürece ben maaşlı çalışan olmaya razıyım.
Yeni konular
-
-
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-
-