Gayet güzel açıklamış, neye gülünüyor burada? Adam iktidar veya ekonomi güzellemesi yapmamış; zor şartlar güçlü insanlar yaratır. Burada arkadaş bu konudan bahsetmiş ki haklı da. Ekonomi ve alım gücü berbat olduğu doğru ama bu senin girişiminde etkisi olsa da imkansız falan değil. Ülke ekonomisini bahane bularak tembellik edenleri çok tanıyorum; hayatı boyunca maaşlı çalışacak olanlar.
Kötü ekonomiler demek, yeni fırsatlar demektir. Ancak o fırsatları yakalamak için istikrarlı ve sağlam adımlarla ilerleyip tembellik etmemek gereklidir. Ben de bu yazıda bunları anlatmaya çalıştım. Desteğiniz için çok teşekkür ederim hocam.

Çok zaman alan bir şey olduğunu düşünmüyorum ama bekleyelim bakalım yarını :))
Yani istersem şimdi de paylaşırım ancak güzel etkileşim alması için yarın güzel bir saatte atmayı düşünüyorum. Yoksa sizin de dediğiniz gibi zaman alacak bir iş değil. Mesele sadece güzel bir etkileşim alma isteği, o kadar.

Yani istersem şimdi de paylaşırım ancak güzel etkileşim alması için yarın güzel bir saatte atmayı düşünüyorum. Yoksa sizin de dediğiniz gibi zaman alacak bir iş değil. Mesele sadece güzel bir etkileşim alma isteği, o kadar.
Hayatında bir milyon doları bırak 100.000$ bile gördüğünü düşünmüyorum nedense.

Hayatında bir milyon doları bırak 100.000$ bile gördüğünü düşünmüyorum nedense.
Dilan ablam gibi altın tozlu kahve içip paylaşmadık diye mi hocam? :D Veya Ferrari veya uçak videosu çekip paylaşmadığım için mi? Hangi nedenden bunu düşünüyorsunuz? Gerçek zenginlik bu değildir. Örnek olarak tüm sosyal medyanın tanıdığı Mert Başaran'ı göstereyim. Daha birkaç hafta öncesine kadar 2006 model araba kullanıyordu. Şimdi ise 2012 model araba almış. Bir kaç sene daha onu kullanacakmış. Zenginlik lüks yatlar, katlar, arabalar alıp millete hava atmak değildir. Gerçek zenginlik, canın istediğinde dışarıda güzel bir mekanda hiçbir hesap kitap yapmadan yemek yemek, hiçbir şeyi kafana takmadan ihtiyacın olanı almak ve bunun gibi örneklerden anlaşılır. Gerisi boştur.

Kaldıraçla milyon dolar pozisyon açıp kapatmak yatırım değil ki traderlık yatırım uzun vade olur. Kaldıraç bugünün stabil olmayan dünyasında kumardan başka bi şey değil bulaşmayın.

Kaldıraçla milyon dolar pozisyon açıp kapatmak yatırım değil ki traderlık yatırım uzun vade olur. Kaldıraç bugünün stabil olmayan dünyasında kumardan başka bi şey değil bulaşmayın.
Yazıda ben de bunu dedim zaten hocam. :D Kaldıraç yapın diye bir şey demedim ki.

Basit Kal. Anlamadığın Şeye Girme.
Kripto, kaldıraç, opsiyon… Bunlar seni değil, seni izleyenleri zengin eder.
Önce temeli öğren: Borsa, arsa, altın, temettü, büyüme…
Ne iş yapıyorsan ona göre pasif gelir modeli kurmayı öğren.

Ben binancede çalışıyom yeni girdim. Az çok aşinayım. Balina değilsen avcunu yalarsın her şey ponzi.

Derdim karşı çıkmak ya da dalga geçmek değil kesinlikle, az bir para kazanmadığım sürece ben maaşlı çalışan olmaya razıyım.

Derdim karşı çıkmak ya da dalga geçmek değil kesinlikle, az bir para kazanmadığım sürece ben maaşlı çalışan olmaya razıyım.
Razıysanız sıkıntı yok zaten hocam. :D Burada benim lafım razı olmayan insanlara. Aslında ben de razıyım ancak bu yaştan sonra gidip de asla maaşlı işte falan çalışmam valla. Biraz dürüst olayım. :D