kaanleclerc 3 Becerikli Katılım 9 Şubat 2026 Mesajlar 477 Çözümler 2 Beğeniler 456 Yer Maryland, Baltimore Dün 22:26 #31 ElonXMusk dedi: Birkaç üye ile görüşmek isterdim. Ama dediklerim sonucu ban riski olmayacak Genişletmek için tıkla... Kiminle mesela? İTÜ Med'de buluşalım. Son düzenleme: Dün 22:31
ElonXMusk dedi: Birkaç üye ile görüşmek isterdim. Ama dediklerim sonucu ban riski olmayacak Genişletmek için tıkla... Kiminle mesela? İTÜ Med'de buluşalım.
ElonXMusk 73 Üstün Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 3.012 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.792 Yer Birleşik Krallık ve ABD Dün 22:33 #32 kaanleclerc dedi: Kiminle mesela? İTÜ Med'de buluşalım. Genişletmek için tıkla... Sen İTÜ de misin? Sen ve @Nikki Freeman ile.
kaanleclerc dedi: Kiminle mesela? İTÜ Med'de buluşalım. Genişletmek için tıkla... Sen İTÜ de misin? Sen ve @Nikki Freeman ile.
pesimist34 106 Seçkin Hız Tutkunu Açılış Hamlesi Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 4.242 Makaleler 15 Çözümler 52 Beğeniler 7.779 Yer Bolu Dağı Tüneli 58 dakika önce #33 Michael MYERS dedi: @pesimist34 Bey ile oturup saatlerce araba konuşmak isterdim. Bir gün... Genişletmek için tıkla... Bilmukabele Myers hocam, çok zevkli olurdu hakikaten. Elbet bir gün..
Michael MYERS dedi: @pesimist34 Bey ile oturup saatlerce araba konuşmak isterdim. Bir gün... Genişletmek için tıkla... Bilmukabele Myers hocam, çok zevkli olurdu hakikaten. Elbet bir gün..