Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Stardew Valley

Deneyimli
Yer
Krasnoyarsk
Yurt dışına taşınmak ister miydiniz? Ben Çekya ve Kanada'yı isterdim. Zamanında Çekya turist vizesi almıştım, belki işime yarar.

Moderasyon güncellemesi: Bordo pasaport sahipleri için turistik veya kısa süreli seyahatlerde Schengen vizesi zorunludur.

Yurt dışına taşınmak ister miydiniz? Ben Çekya ve Kanada'yı isterdim. Zamanında Çekya turist vizesi almıştım, belki işime yarar.

Moderasyon güncellemesi: Bordo pasaport sahipleri için turistik veya kısa süreli seyahatlerde Schengen vizesi zorunludur.
İspanya veya Polonya. Bi' ara Lehçe öğrenmeye merak salmıştım ama aşırı zor bir dil olduğundan ara vermiştim. O ara o ara işte, bir daha geri dönmedim ama öğrenmek çok istiyorum.

Hocam benden bir buçuk yıl sonra kaydolmuşsun taşınma konusu aça aça beni geçmişsin mesaj sayısında :D Evet isterdim kesinlikle.

Vize sorunlarının olmadığı senaryoda Norveç veya İsveç'e gitmek isterdim. Sorunlar varsa da Balkanlar her daim dertlere devadır.

Güzel yer, hiç gitmedim. Çekya dışında başka hangi ülkere gittiniz?

Gürcistan ve Azerbaycan.

Sen bir taşın artık usta. Yeter işte "vatandaşlık alacağım, vize alacağım" derken beynime bomboş senin konularına ayrılmış bir oda oluştu. Onun dışında taşınmak ister miydim? Evet. Çok düşünmeme gerek olmadı.

Hocam, araştırıyorum; ya Balkanları düşünüyorum ya da olmazsa Hong Kong'a sığınacağım.

Vize sorunlarının olmadığı senaryoda Norveç veya İsveç'e gitmek isterdim. Sorunlar varsa da Balkanlar her daim dertlere devadır.

Vize sorunu olmasa İrlanda'ya taşınacağım. Şu anda Sırbistan ve Bosna Hersek gibi yerleri düşünüyorum; olmazsa iltica edeceğim. Bizim bir akraba da yapmıştı, davayı kazanmış.

Gürcistan ve Azerbaycan.

Hocam, araştırıyorum; ya Balkanları düşünüyorum ya da olmazsa Hong Kong'a sığınacağım.

Vize sorunu olmasa İrlanda'ya taşınacağım. Şu anda Sırbistan ve Bosna Hersek gibi yerleri düşünüyorum; olmazsa iltica edeceğim. Bizim bir akraba da yapmıştı, davayı kazanmış.
İrlanda hocam. Bosna, Sırbistan falan o kadar iyi değiller. Sırplar zaten bize düşman.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zamanında Çekya turist vizesi almıştım, belki işime yarar.
Çekya dışında başka hangi ülkere gittiniz?
  1. Çek Cumhuriyeti turist vizesi vermiyor.
  2. Gürcistan ve Azerbaycan Schengen ülkeleri değil.
  3. Çekya’ya turistik seyahat için Schengen vizesi almanız gerekirdi.
İşin içinde olan biri olarak benim aklım almadı. Nasıl aldınız turistik vizeyi? Açıklayın, herkes faydalansın. Bilgi paylaştıkça çoğalır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.