Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Bu butona tıklayın.
Sonrasında da aşağıdan "Tümünü seç" deyin ve "E-posta bildirimlerini devre dışı bırak" tuşunu seçin. Sonra da "Git" tuşuna basın.
Bunu yaptıktan sonra da geldi mi hocam? Gelmemesi lazım. Bende olmuyor çünkü.@Kedicik evet yapıyorum ancak her mesaj geldiğinde otomatik e-mail adresime mesaj geliyor.
@Kedicik takip>izlenen konuları yönet>e-posta bildirimlerni devre dışı bırak ondan bahsetmiyor musunuz?
Evet, ondan bahsediyorum. Takip ettiğiniz tüm konuların E-posta bildirimlerini kesiyor. Bende çözüm bu olmuştu. Daha gelmedi E-posta.
@Kedicik evet yapıyorum ancak her mesaj geldiğinde otomatik e-mail adresime mesaj geliyor.
E-postada bildirimi gelen mesajların gönderim tarihi, e-posta bildirimlerini devre dışı bıraktığınız zamandan önce olmasın?
E-postalar bazen oldukça geç gelebiliyor.
Evet, e-postalar bayağı geç geliyor. Belki son e-postalar geliyordur geçmişten, sonra gelmeyecektir. Ayar çalışıyor diye biliyorum çünkü.E-postada bildirimi gelen mesajların gönderim tarihi, e-posta bildirimlerini devre dışı bıraktığınız zamandan önce olmasın?
E-postalar bazen oldukça geç gelebiliyor.
Kapattıktan sonra bana gelmedi. Normalde 1 gün öncenin mailleri geliyor forumlarda. Bugün gördüyseniz bundan kaynaklı olabilir.
Yeni konular
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-
-
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar
- mortem.dll bulunamadı