Konu ile ilgili gerekli tedbirleri aldık ve almaya devam ediyoruz. Ancak özrü tek başıma kabul etmem doğru değil. Ben tamamım. Yasal süreçlere başvurmaktan da an itibariye vazgeçtim.
Ancak benim kadar emek veren ve eklentide emeği geçen arkadaşların da, bize bu geliştirme aşamasında destekleyen
@Recep Baltaş'ın da geri dönüşü benim için ciddi derecede önemli idi zaten.
@MKerem @afacanc38 @Exinie özellikle emek veren kişiler. Kaldı ki
@afacanc38 grafik işlerini hallederken bu durumu fark edince 2 gündür DMCA ve telif hakları ile uğraşıp
dün akşam böyle bir yazı yayınladı.
Eki Görüntüle 229074
Ben ve
@MKerem özrünüzü kabul ediyoruz.
@Recep Baltaş ile konuştum o da özrünüzü kabul ediyor. Son olarak emek veren diğer arkadaşlarım
@afacanc38,
@Exinie,
@thalvren ve
@SupraSonic de sizi affediyorsa konu bizim için kapanmıştır.
Olayı bilmeyenler için:
Selamlar.
Bildiğiniz üzere Hasan Merkit ve ekibi bir tane eklenti geliştirdi. Bu eklenti siteye giren kullanıcıların hangi tarayıcı ve işletim sistemi kullandığını tespit etmeye yarıyor.
Hatta biz bu eklentiyi XenForo.com’da satışa çıkarttık ve oradan da satıp gelir elde ediyorduk. Ben de herhangi bir satış olduğu zaman parayı PayPal hesabıma alıp doğrudan Hasan’a iletiyordum.
Geçtiğimiz günlerde birisi eklentiyi doğrudan Hasan’dan satın almak istedi ve Hasan da eklentiyi kendisine sattı fakat bu arkadaş eklentiyi satın aldıktan sonra haksız bir şekilde dağıtmaya başlamış, yani bir...
Hem ekibime özür mesajları gönderdi hem de herkese açık şekilde özür mesajı paylaştı. Şartlarımızı belirttik.
Patilerkulubu sitesini de geri açmayacak.
Paylaşımlarımızdan ismi silecegiz ama site ismi kalacak. (Zaten site kapalı olmalı.)
Maddiden çok manevi olarak yıprandık. Herhangi bir ödeme veya ücret de talep etmiyoruz.