yusufumm07
Üstün
Doğru hareket budur hatadan dönmek kabullenmek gereğini yapmakta erdemdir.
Konu ne orasını anlamadım. Eklenti ne işe yarıyordu ki?
Tarayıcı tespit sistemi ana konusu
[]![]()
[Bu konu hep güncel tutulacaktır.]
XenForo eklentisi - Tespit raporu gönder
Selam arkadaşlar.
Bildiğiniz üzere Techolay Sosyal, ekibimizin yazdığı tarayıcı tespit kütüphanesi kullanmaktadır.
Tarayıcı tespit sistemi hakkında detaylı bilgi bulabileceğiniz, geri bildirimlerde bulunabileceğiniz ana konu oluşturmaya karar verdik.
Not: Değişiklik notları, @Barış tarafından yayınlanan "Sosyal Güncellemeleri" konularında bulunacaktır.
Özel teşekkürler:
Destekleri ve...
- Hasan Merkit
- işletim sistemi sosyal tarayıcı techolay techolay sosyal
- Forum: Web Servisleri
Hayır, ne alaka? Başkası kendi forumu için eklentiyi satın alabiliyor. Bu durum sizi tehlikeye soksa eklentiyi niye satalım?
Açık konuşacağım. DMCA bize yardımcı olup korsan dosyayı piyasadan silmeseydi ve XenForo korsan eklentileri kullananların lisansını iptal etmeseydi muhtemelen biz de özrü kabul etmezdik. X'de yeterince adı çıktığını düşünüyoruz. Ben ve ekibim, konunun yeteri kadar büyüdüğünü düşünüyoruz ve samimi bulmasak da özrü kabul ediyoruz.Ben eklenti sahibi olsaydım bu hiçbir şey ifade etmeyen özürlere aldırış etmeyip yasal yollara başvururdum açıkçası.
Evli. Forumu kapatıldı. X platformda ülkeye rezil oldu. Bence hak ettiği şeyleri çekti. Özür dilemeseydi yasal yollara başvurmuştum. Bence daha uzatmaya gerek yok. Eklenti de telif haklarıyla korunuyor ve korsan siteler arama sonuçlarından kaldırılıyor zaten.Çok ucuz bir davranış. Yasal yollara başvurulmaması, eylemde bulunan kişi için büyük bir şans bu noktada. Geçmiş olsun diyelim.