Konu ne orasını anlamadım. Eklenti ne işe yarıyordu ki?

Kullanıcılar olarak biz tehlikede miyiz?

Ben eklenti sahibi olsaydım bu hiçbir şey ifade etmeyen özürlere aldırış etmeyip yasal yollara başvururdum açıkçası.
Açık konuşacağım. DMCA bize yardımcı olup korsan dosyayı piyasadan silmeseydi ve XenForo korsan eklentileri kullananların lisansını iptal etmeseydi muhtemelen biz de özrü kabul etmezdik. X'de yeterince adı çıktığını düşünüyoruz. Ben ve ekibim, konunun yeteri kadar büyüdüğünü düşünüyoruz ve samimi bulmasak da özrü kabul ediyoruz.

@Hasan Merkit, ben sana boşuna ponçik kalpli demiyorum kardeşim. :)

Meselenin tatlıya bağlanmasına, gerekli tedbirleri almayı başarıp daha fazla zarar görmemiş olmanıza ve emeğinize daha fazla zeval gelmemesine sevindim.

Hem alın terinizin peşinden koşup emekleriniz heba olmasın diye gösterdiğiniz çabadan dolayı hem de pişman olmuş birini affetme erdemini gösterdiğiniz için hepinizi kutluyorum ve takdir ediyorum.

Hep söylüyorum. Efendi olacağız, kendimizi koruyacağız ama başkasına zarar vermeyeceğiz. :)

Tekrar geçmiş olsun.

Çok ucuz bir davranış. Yasal yollara başvurulmaması, eylemde bulunan kişi için büyük bir şans bu noktada. Geçmiş olsun diyelim.
Evli. Forumu kapatıldı. X platformda ülkeye rezil oldu. Bence hak ettiği şeyleri çekti. Özür dilemeseydi yasal yollara başvurmuştum. Bence daha uzatmaya gerek yok. Eklenti de telif haklarıyla korunuyor ve korsan siteler arama sonuçlarından kaldırılıyor zaten.