Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Biliyorsunuz ki Techolay yöneticisi Recep Bey ile başka bir yönetici olan Recep Bey'in fikirleri pek uyuşmuyor. Şimdi biz burada üyeyiz ya, ileride bu sorun olur mu aynı hükümet devam ederse?
Veya Discord, Reddit veya Telegram gibi platformlarda anlattığım tarz kanallara üye olmak sıkıntı yaratır mı? Gerek mühalif siteler gerekse +18 kanallardan bahsediyorum.
Diyelim ki Ahmet telegramda cinsel içerikli içerikler tüketiyor ve reditte de muhalif bir kanala üye. Discord'da ise uyuşturucu ticareti yapılan bir sunucuya üye. Ahmet'in ileride yaşayacağı bir sorun var mı?
Veya Discord, Reddit veya Telegram gibi platformlarda anlattığım tarz kanallara üye olmak sıkıntı yaratır mı? Gerek mühalif siteler gerekse +18 kanallardan bahsediyorum.
Diyelim ki Ahmet telegramda cinsel içerikli içerikler tüketiyor ve reditte de muhalif bir kanala üye. Discord'da ise uyuşturucu ticareti yapılan bir sunucuya üye. Ahmet'in ileride yaşayacağı bir sorun var mı?
Not: Ben bu soruyu Techolay üyeliğim ve Whatsapp'ta Sözcü kanalında olmam drumalarından dolayı soruyorum. Örnek olsun diye müstehcen görüntüler hakkında örnek verdim.
Son düzenleme: