Son 1 haftadır falan sadece Techolay'da kasma yaşıyorum. Herhangi bir konuya girince yukarıdaki turuncu çizgi normalden daha uzun süre yükleniyor. Bildirim kısmına basınca da ona keza pencere uzun sürede açılıyor. Sizde böyle bir sıkıntı var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Techolay yavaş.Son 1 haftadır falan sadece Techolay'da kasma yaşıyorum. Herhangi bir konuya girince yukarıdaki turuncu çizgi normalden daha uzun süre yükleniyor. Bildirim kısmına basınca da ona keza pencere uzun sürede açılıyor. Sizde böyle bir sıkıntı var mı?
Son 1 haftadır falan sadece Techolay'da kasma yaşıyorum. Herhangi bir konuya girince yukarıdaki turuncu çizgi normalden daha uzun süre yükleniyor. Bildirim kısmına basınca da ona keza pencere uzun sürede açılıyor. Sizde böyle bir sıkıntı var mı?
Hocam tam da Techolay neden yavaş diye bir konu açıyordum. Demek ki herkeste oluyormuş.
Son düzenleyen: Moderatör:
Sunucudaki işlemci yanıyor galiba.
R
Ranton Kouga
Ziyaretçi
Kasıyor cidden, önlem alınmalı.
Eskisine göre daha yavaş çalışıyor.
theodore bagwell
Başarılı
Son 1 ay'in 25 gunu bu sekilde cok yavas calisiyor aksamlari biraz daha yogunlasiyor gozlemledigim kadariyla
Hakan Yusuf
Yetkin
Galiba CPU cooler tam oturmamış ya da soğutucu bloğun altındaki jelatin unutulmuş.